Groepsaankoop Dakisolatie

Tot 30% van de gestookte warmte ‘verdwijnt’ gewoon via een slecht of niet-geïsoleerd dak. Dakisolatie is dus prioriteit nummer één als je energie wil besparen. Het kan dankzij SamenSterker met een eenvoudig, voordelig en kwaliteitsvol pakket.

Dak

Wat houdt de actie in?

Samensterker zocht en vond voor jou een betrouwbare partner en onderhandelde een vaste korting.

Opgelet, het huidige aanbod omvat enkel het isoleren van daken met onafgewerkte zolders. Indien je dus reeds afgewerkte kamers op zolder hebt kan je voorlopig nog niet bijkomend isoleren via samensterker.

  • Samensterker garandeert een goede prijs en controleert de kwaliteit.
  • Je bespaart meteen op je volgende energiefactuur, zo verdient de investering zichzelf terug.
  • Vanaf 2020 is het ontbreken van dakisolatie reden om je woning ongeschikt te verklaren.

Interesse?

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan.

Hoeveel kan ik besparen?

Naast de korting op de factuur begin je vrijwel onmiddellijk energie te besparen, en daar is het ons om te doen! Bovendien heb je recht op premies die een deel van je factuur meteen terugbetalen.

Je kan de terugverdientijd in detail schatten via deze link. Algemeen gaat men uit van een 5-tal jaren indien je start met geen isolatie. Een puike investering dus!

Wie wil, kan ook gebruik maken van een Vlaamse Energielening. Dit is een lening voor energiebesparende maatregelen met een lage rentevoet*, om de kost van je investering te spreiden.

* standaard 2%, voor lage inkomens is dit 0%

  1. Je verstuurt je gegevens naar ons via deze website.

  2. Onze partner voor jou regio neemt zo snel mogelijk contact.

  3. Na een plaatsbezoek krijg je een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.

  4. Na akkoord voeren we de werken uit.

  5. Genieten van het verhoogde comfort en de verlaagde facturen!

Waarom je dak isoleren via SamenSterker?

Voor dit project doet samensterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt met bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creëren. Met SamenSterker geniet je van de groepskorting van 5%.

Veelgestelde vragen

Het is nodig dat je dak beschikt over een onderdak. Een onderdak is een waterdichte, (ademende) harde laag tussen pannen en de isolatie die de laatste beschermt tegen vocht. Het onderdak belet ook dat er bv. smeltwater tussen de pannen op je zoldervloer/isolatie sijpelt. Ofwel laat je een onderdak plaatsen door een geregistreerd aannemer (optimaal), ofwel brengt de installateur een onderdak aan vooraleer de isolatiewerken beginnen. Dit betekent wel een extra kost.

Voor 2020 bedraagt de premie via de netbeheerder voor dakisolatie in bestaande woningen (via aannemer) 4 €/m² (Rd-waarde minstens 4,5 m²K/W). Indien u de aanvraag online indient bij uw netbeheerder, dan wordt de premie sneller uitbetaald.

In veel steden en gemeenten geeft het lokale bestuur hier nog een premie bovenop. Er zijn ook renovatie-leningen beschikbaar voor bepaalde doelgroepen. Indien je minstens drie energiebesparende ingrepen uitvoert maak je aanspraak op een totaalrenovatiebonus.

Een totaal overzicht van de beschikbare premies kan je vinden op https://www.energiesparen.be/subsidies/subsidiemodule

Nog vragen?

Neem contact met ons en we bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

Andere acties