Groepsaankoop Airco

Door airconditioning in je woning te installeren, kan je je wooncomfort verbeteren. We hebben voor jou een interessant aanbod uitgewerkt!

69424512 431524360824541 804014514851807232 n

Wat houdt de actie in?

Een airconditioning systeem kan een woning energiezuinig koelen én verwarmen. De juiste temperatuur en luchtvochtigheid zorgen in ieder seizoen voor een comfortabel leefklimaat. samensterker biedt 2 single split-wandmodellen aan, dit zijn stijlvol vormgegeven modellen die passen in elk interieur. De systemen leveren een minimale energiefactuur met een maximaal comfort: een constante temperatuur, zijn fluisterstil en een individuele regeling per ruimte.

 • 12,5% korting
 • Vrijblijvende detailofferte op maat
 • Keuze uit verschillende systemen

Interesse?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Hoeveel kan ik besparen?

Recente ontwikkelingen en innovaties van de laatste jaren hebben ervoor gezorgd dat airco’s net heel energiebesparend zijn. Het verbruik van één systeem varieert tussen 900 kWh en 1800 kWh op jaarlijkse basis. Indien je kiest voor een airco in combinatie met een installatie zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit, bespaar je nóg meer op je verbruik.

 1. Je vraagt een offerte aan via deze website.
 2. Een medewerker van onze uitvoerende partner contacteert je zo snel mogelijk en komt bij je langs om de opties te bespreken.
 3. Je krijgt een gedetailleerde offerte op maat.
 4. Na akkoord plannen we de installatie in, steeds binnen 10 weken.
 5. Je geniet van een aangename temperatuur in je woning.

Waarom een airco kopen via samensterker?

We zetten enkele argumenten op een rij:

 • Je krijgt natuurlijk een mooie korting, dat is de kracht van de groep.
 • Tegelijk boeten we absoluut nooit in op kwaliteit. Samensterker is geen zuivere prijsvechter. Aan "the race to the bottom" doen we niet mee. We gaan voor correcte prijzen voor topkwaliteit.
 • Een jarenlange samenwerking betekent dat we kunnen spreken van een uiterst betrouwbare partner. Daarmee sparen we je alvast de zoektocht naar een betrouwbare firma uit.

Interesse?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Andere acties