Groepsaankoop spouwmuurisolatie

20% tot 30% van de gestookte warmte verdwijnt via je slecht geïsoleerde buitenmuren. Wie beschikt over geschikte spouwen kan deze relatief eenvoudig na-isoleren. Het kan dankzij samensterker met een eenvoudig, voordelig en kwaliteitsvol pakket. Zo bespaar je structureel op je energiefactuur en verhoog je aanzienlijk je wooncomfort.

Spouwmuur vierkant

Wat houdt de groepsaankoop spouwmuurisolatie in?

Samensterker zocht en selecteerde voor jou betrouwbare partners met jarenlange kennis en expertise en onderhandelde een vaste korting op de offerte.

  • Biedt thermische voordelen en ook een hoger akoestisch comfort
  • Geen tocht meer uit stopcontacten of kieren
  • Relatief goedkoop, mede dankzij de premie

Hoeveel kan ik besparen?

Naast de korting op de energiefactuur begin je nagenoeg onmiddellijk energie te besparen en rendeert de investering onmiddellijk. Bovendien heb je recht op een premie die een deel van de factuur meteen terug betaalt.

  1. Verstuur je gegevens naar ons via deze website.
  2. Onze partner voor jouw regio neemt zo snel mogelijk contact.
  3. Indien nodig volgt een plaatsbezoek. Nadien krijg je een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.
  4. Na akkoord voeren we de werken uit.
  5. Geniet van het verhoogde comfort en de verlaagde facturen!

Waarom je spouw isoleren?

In een niet-geïsoleerde spouw is de lucht continu in beweging, waardoor er enorm veel warmte verloren gaat. Wel 20 tot 30 procent!

Door de spouw op te vullen, wordt de lucht vastgehouden en kan die niet meer bewegen. Stilstaande droge lucht is een goede isolator.

Spouwmuurisolatie is makkelijk en snel uit te voeren en je hoeft niets aan je gevel te veranderen zoals bij gevelisolatie.

Veelgestelde vragen

De kostprijs varieert afhankelijk van de gekozen techniek.

Injecteren glaswolvlokken

€18 à €20 /m²

Inblazen EPS-parels (na-isolatie)

€17 à €20 /m²

Bij het plaatsbezoek bekijkt de aannemer welke techniek voor jouw gevel mogelijk is. Op basis daarvan wordt een offerte op maat opgemaakt.

De premie voor spouwmuurisolatie bij Fluvius is sedert 1 juli 2022 stopgezet en vanaf 1 oktober 2022 onderdeel geworden van MijnVerbouwPremie.

De premie voor na-isolatie van buitenmuren in de spouw bedraagt €5/m² (25% - 35% afhankelijk van het inkomen bij aanvragen vanaf 2024). Klanten met uitsluitend nachttarief hebben recht op een verhoogde premie van €7,50/m². Beschermde afnemers kunnen een premie tot 50% van het factuurbedrag krijgen.

Meer info vind je hier.

De terugverdientijd varieert, maar in veel gevallen kun je verwachten dat de investering zich binnen 3 tot 5 jaar terugverdient door de besparingen op energiekosten.

Dit hangt af van de staat van de bestaande isolatie. In sommige gevallen kan de bestaande isolatie worden verbeterd of aangevuld, maar dit moet worden geëvalueerd door onze experts.

In de meeste gevallen hoef je geen speciale voorbereidingen te treffen. Onze experts zullen de benodigde stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de isolatie correct wordt aangebracht.

Contact

Toch nog vragen? Neem contact via dit formulier.

Dit is geen inschrijvingsformulier. Inschrijven doe je door bovenaan de pagina op 'Nu inschrijven' te klikken.

Andere acties