Groepsaankoop Waterverzachters

Moet jij vaak je koffiezetapparaat ontkalken, om de paar jaar nieuwe glazen kopen en wekelijks de kalk van de douchewand schuren? Dan is het hoog tijd om een waterverzachter te kopen.

Waterontharder vierkant

Wat houdt de groepsaankoop waterverzachters in?

De samensterker-prijs voor de Limex Pro Plus waterontharder bedraagt €1356 excl. BTW* , installatie inbegrepen.

Een waterverzachter zorgt voor water dat amper nog kalk bevat. Je moet dus veel minder schoonmaken. Elektrische toestellen en verwarmingstoestellen die water gebruiken gaan ook langer mee en werken efficiënter.

Bovendien heeft dit toestel een unieke ingebouwde lekdetectie. Dat wil zeggen dat er zowel bij plots hoog of langdurig continu waterverbruik een waarschuwing gegeven zal worden. Zo ben je meteen op de hoogte als je ergens in huis een lek hebt.

De installatie wordt verzorgd door onze betrouwbare partner: Syr Oceanic. Samensterker werkt al vele jaren met hen samen tot uitermate tevredenheid van onze deelnemers.

 • Elektrische toestellen gaan langer mee
 • De Limex Pro Plus heeft een ingebouwde lekdetectie
 • Water dat geen kalk bevat is veel makkelijker op te warmen waardoor je energie bespaart

Producten

Interesse?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Hoeveel kan ik besparen met een groepsaankoop voor waterontharders?

Voor een gelijkaardige waterverzachter betaal je al snel 1600 euro of meer. Dankzij samensterker kom je dus een pak voordeliger uit.

De besparingen op lange termijn zijn wat minder evident in te schatten. Kalkaanslag gaat zich vastzetten op warmtewisselaars, die je terugvindt in onder andere cv-ketels, boilers, waterkokers en vaatwasmachines. Hierdoor moet het apparaat harder draaien om hetzelfde resultaat te bereiken, waardoor het rendement daalt en je energiefactuur stijgt. Door het water te ontkalken roep je dit een halt toe. Je verlengt zo ook de levensduurte van deze toestellen.

Thomas en Isabelle uit Herent
Alles verliep supervlot en we zijn ook zeer tevreden over de werking van het toestel. Zelfs het onderhoud verloopt helemaal naar wens.
Thomas en Isabelle uit Herent
 1. Je vraagt een offerte aan via deze website.

 2. Je krijgt een bevestigingsmail, waarin we je vragen enkele foto's van de ruimte op te sturen. Zo vermijden we onnodige verplaatsingen.

 3. Onze partner bepaalt of installatie mogelijk is en bezorgt je een vrijblijvende detailofferte.

 4. Na akkoord plannen we de installatie in.

 5. Genieten van zacht water!

Waarom via samensterker?

Betrouwbare partner

Samensterker en Syr Oceanic werken al meerdere jaren samen voor deze actie, tot ieders genoegen. Niet in het minst de deelnemers, die een uitstekende tevredenheid rapporteren.

Correcte Prijs

Je bent zeker van een uitermate correcte prijs voor het toestel dat je krijgt. Zonder dat we inboeten op kwaliteit. Zo sparen we je de zoektocht naar andere aanbieders uit.

Veelgestelde vragen

 • Levering en plaatsing
 • 3 werkuren
 • Aansluitstukken
 • Chlorinator
 • Opstart en afstelling van de resthardheid
 • 4 zakken van 25 kg zout.
 • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie wanneer je jaarlijks laat onderhouden.


Klein onderhoud: €95 excl. BTW i.p.v. €110 excl. BTW, verplaatsing technicus, half werkuur technicus en zak zout van 25 kg inbegrepen.

Groot onderhoud: €125 excl. BTW i.p.v. €135 excl. BTW, verplaatsing technicus, volledig werkuur technicus en 2 zakken zout van 25 kg inbegrepen.

* Indien je woning jonger is dan 10 jaar reken je 21% BTW, indien je woning ouder is dan 10 jaar geldt een Btw-tarief van 6%. 0% indien een btw-nummer en medecontractant.

Extra zout per zak van 25kg: 12.10€ incl. btw (indien geleverd bij het onderhoud)

Via deze link van de Watergroep kan u de verschillende hardheden per postcode opzoeken.

Via deze link van Farys kan u de verschillende hardheden per postcode opzoeken.

Om een waterverzachter te kunnen plaatsen dient er een afvoer voorzien te worden. Een stopcontact is ook nodig.

Het is de bedoeling dat de installaties worden uitgevoerd binnen een termijn van 2 maanden na de ondertekening van de offerte, tenzij anders overeengekomen met de klant.

Het zoutverbruik hangt af van de grootte van het gezin en dus het bijhorende waterverbruik. Hoe meer water er verbuikt wordt, hoe meer zout er nodig is voor de ionenwisseling met de harsen in de waterverzachter om het water te ontkalken.

Ja, onze waterverzachters passen zich steeds aan aan het verbruik van het gezin. Met de slimme sturing past het toestel zichzelf aan aan uw verwachte waterverbruik. Is er toch twijfel, dan kan er aan de hand van het jaarlijks waterverbruik en de hardheid van het water een berekening gemaakt worden.

Indien nodig kan je ook voor een groter toestel kiezen.

Interesse?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Nog vragen?

Neem contact met ons en we bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

Andere acties