Ramen en deuren

De warmteverliezen van een woning zijn groter bij woningen met veel buitenwanden. Het is daarom belangrijk om samen met de plaatsing van hoogrendementsglas ook het buitenschrijnwerk (ramen en deuren) aan te pakken. Door het vervangen van buitenschrijnwerk (hout, PVC of aluminium) kun je op energie besparen. De verwarmingskost gaat omlaag. De woning stijgt niet enkel in waarde, het geeft eveneens een nieuwe look aan je huis. Samensterker helpt je graag bij deze ingreep.

Pierre chatel innocenti F4 VH Oj76 D0o unsplash

Wat houdt de actie in?

Intekenen op ons aanbod voor buitenschrijnwerk is vrijblijvend. Een gespecialiseerd bedrijf komt bij je langs. Via SamenSterker ontvang je een offerte op maat. Pas dan beslis je of je de werken laat uitvoeren.

  • Bespaar op je energiefactuur
  • Betrouwbare lokale partner

Interesse?

Vraag hier je offerte aan.

Hoeveel kan ik besparen?

Klik hier voor meer info over buitenschrijnwerk.

  1. Je verstuurt je gegevens naar ons via deze website.

  2. Onze partner voor jou regio neemt zo snel mogelijk contact.

  3. Na een plaatsbezoek krijg je een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.

  4. Na akkoord voeren we de werken uit.

  5. Genieten van het verhoogde comfort en de verlaagde facturen!

PARTNERS

Voor dit project doet SamenSterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt voor bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creƫren voor mensen uit de kansengroepen. Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Vragen?

Andere acties