Ramen en deuren

De warmteverliezen van een woning zijn groter bij woningen met veel buitenwanden. Het is daarom belangrijk om samen met de plaatsing van hoogrendementsglas ook het buitenschrijnwerk (ramen en deuren) aan te pakken. Door het vervangen van buitenschrijnwerk (hout, PVC of aluminium) kun je op energie besparen. De verwarmingskost gaat omlaag. De woning stijgt niet enkel in waarde, het geeft eveneens een nieuwe look aan je huis. Samensterker helpt je graag bij deze ingreep.

Ramen en deuren vierkant

Wat houdt de actie in?

Intekenen op ons aanbod voor buitenschrijnwerk is vrijblijvend. Een gespecialiseerd bedrijf komt bij je langs. Via SamenSterker ontvang je een offerte op maat. Pas dan beslis je of je de werken laat uitvoeren.

  • Bespaar op je energiefactuur
  • Betrouwbare lokale partner

Interesse?

Vraag hier je offerte aan.

Hoeveel kan ik besparen?

Klik hier voor meer info over buitenschrijnwerk.

  1. Je verstuurt je gegevens naar ons via deze website.

  2. Onze partner voor jou regio neemt zo snel mogelijk contact.

  3. Na een plaatsbezoek krijg je een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.

  4. Na akkoord voeren we de werken uit.

  5. Genieten van het verhoogde comfort en de verlaagde facturen!

PARTNERS

Betrouwbare partner

Samensterker selecteerde een uitvoerende partner volgens strenge normen. Zo moet je zelf niet op zoek!

Correcte Prijs

Je bent zeker van een uitermate correcte prijs voor de uitgevoerde werken. Tegelijk zijn we absoluut geen zuivere prijsvechter en waken we over de geleverde kwaliteit.

Geen lange wachttijden

Samensterker onderhandelde capaciteit bij onze partners zodat je altijd zeker bent van een snelle uitvoering. Geen wachtlijsten dus!

Veelgestelde vragen

Voor het afbreken en plaatsen van ramen en deuren met hoogrendementsglas met ventilatie(systeem), het plaatsen van volle buitendeuren (U<=2.0) en het afbreken en plaatsen van borstweringen of balustrades bij lage ramen, zijn er premies voorzien. Deze bedragen 35% van het factuurbedrag (voor gemiddelde inkomensgroepen) en tot 50% van het factuurbedrag voor lagere inkomensgroepen.

Meer info over premies voor ramen en deuren.

Interesse?

Vraag hier je offerte aan.

Vragen?

Andere acties