BUITENSCHRIJNWERK


De warmteverliezen van een woning zijn groter bij woningen met veel buitenwanden. Het is daarom belangrijk om ook het buitenschrijnwerk aan te pakken. Door het vervangen van buitenschrijnwerk kun je op energie besparen. De verwarmingskost gaat omlaag. De woning stijgt niet enkel in waarde, het geeft eveneens een nieuwe look aan je huis. SamenSterker helpt je graag bij deze ingreep.

Intekenen op ons aanbod voor buitenschrijnwerk is vrijblijvend. Een gespecialiseerd bedrijf komt bij je langs. Via SamenSterker ontvang je een offerte op maat. Pas dan beslis je of je de werken laat uitvoeren.

Klik hier voor meer info over buitenschrijnwerk.

PARTNERS

Voor dit project doet SamenSterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt voor bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creƫren. Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Wie wil, kan ook gebruik maken van een Vlaamse Energielening. Dit is een lening voor energiebesparende maatregelen met een lage rentevoet*, om de kost van je investering te spreiden.

* standaard 2%, voor lage inkomens is dit 0%

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{