Groepsaankoop Zonnepanelen en/of thuisbatterij (met Advenso)

Zonnepanelen op je dak? Het was nog nooit zo goedkoop om je woning te voorzien van duurzame energie. Dankzij onze vaste partner Advenso geniet je van een vaste korting van 12,5%. Vraag een gratis offerte aan voor zonnepanelen, met een optionele uitbreiding met thuisbatterij.

Vraag een gratis offerte aan en ontvang een voorstel op maat

Een voorstel op maat van jouw dak?

Vraag je offerte vandaag nog aan

Zonnepalen zijn de sleutel tot een energiezuinige woning, en dus ook tot een lagere factuur. Onze groepsaankoop garandeert absolute energiezekerheid en geeft je 100% beslissingsrecht. Je kiest namelijk zelf na ontvangst van je persoonlijk voorstel welke investering het beste bij je past!

Deze voordelen mag je van de groepsaankoop 'Zonnepanelen' verwachten:

  • Gratis offerte op maat voor zonnepanelen en/of thuisbatterij
  • Gratis huisbezoek door Advenso
  • Vaste korting van maar liefst 12,5%
  • Zeer snelle terugverdientijd
  • Samenwerking met gevestigde merken en een betrouwbare partner
Zonnepanelen vierkant

Hoeveel bespaar je met de groepsaankoop 'Zonnepanelen'?

Ons voorstel voor een installatie zonnepanelen

Gemiddeld zijn de huidige installaties al vanaf enkele jaren terugverdiend door de besparingen op je energiefactuur. Bovendien krijg je een extra korting op Jinko-zonnepanelen van maar liefst 20%! Deze actie is enkel geldig in Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Heeft een thuisbatterij een toegevoegde waarde voor jouw woning?

Dankzij de thuisbatterij kan je maximaal genieten van je eigen zonne-energie. Het is mogelijk om je eigen verbruik op te krikken van 30% tot meer dan 70%. Het is echter zeker niet voor iedereen rendabel om een batterij te plaatsen. Vraag daarom een offerte op maat aan, en ontvang eerlijk advies van onze partner Advenso.

Waarom kiezen voor Samensterker?

Samensterker als erkende partner in Vlaanderen

Na meer dan 42.000 panelen in Vlaanderen kunnen we spreken over een enorm succes. Vorige deelnemers geven ons bovendien een gemiddelde tevredenheid van 8,6/10 voor de installatie en de kwaliteit.

Betrouwbare en kwaliteitsvolle partnerschappen

Een groepsaankoop is voor veel mensen nog een onbekend concept, ook al levert het vaak wel de voordeligste investeringen en energiecontracten op. Bovendien zetten we volop in op samenwerkingen met gevestigde waarden, zodat jij zeker bent van een aanspreekbare en betrouwbare partner.

Testemonial Samen Sterker 1 van 4