Hoe werkt het?

Met samensterker schrijf je je in een aantal stappen in op voordelige groepsaankopen. Hoe dat dan juist werkt? Dat vatten we hieronder even voor je samen!

We maken het onderscheid tussen twee soorten acties. Er zijn enerzijds onze acties die werken volgens het principe van een veiling. We verzamelen zoveel mogelijke inschrijvingen en kunnen je na de veiling een interessant aanbod doen. Zo hebben onze deelnemers bijvoorbeeld al meer dan 274.322 voordelige energiecontracten afgesloten via samensterker.

Anderzijds zijn er onze doorlopende acties. We gaan op basis van bepaalde criteria op zoek naar betrouwbare partners of merken en onderhandelen op voorhand een korting en gunstige voorwaarden. Deze acties hebben meestal geen deadline, je kan altijd inschrijven en bent altijd zeker van een goed aanbod.

1. Zoek de interessante acties in jouw regio

We verzamelen acties over heel Vlaanderen heen. De partners waarmee we samenwerken zijn echter vaak regiogebonden. Zo kunnen we je de beste diensten aanbieden.

Samen Veiliger Groepsaankoop Rookmelders

2. Schrijf je in voor een actie!

Je vult een aantal gegevens in en stuurt ze naar ons door via de voorziene productpagina. Indien je nog nooit deelnam zal je eerst een gebruiker moeten aanmaken.

Samensterker

3. Bevestiging

Je krijgt van ons een bevestigingsmail met de volgende stappen. Voor bepaalde acties zal je meteen naar een externe website worden geleid.

Samen Duurzamer Groepsaankoop Zonnepanelen

4. Krijg je aanbod

Na contact met een leverancier of een veiling krijg je jouw persoonlijk aanbod en pas dan beslis je of je hier op ingaat. Nagenoeg al onze acties werken met een vrijblijvende inschrijving.

Samen Goedkoper

Hoe werkt de groepsaankoop groene stroom en gas?