Over onsSamenSterker cvba

Oost-Vlaanderen


SamenSterker, wat is dat?

SamenSterker is een cvba en organiseert groepsaankopen.
De coöperatie is erkend door de Nationale Raad voor de Coöperatie. Stichtende partners zijn sp.a, het abvv, de Bond Moyson en de COOP. Na haar start in september 2013 groeide de coöperatie al gauw uit tot een coöperatie met bijna 15.000 klanten en 345 aandeelhouders. De aandeelhouders bestaan uit de stichtende partners, kleine organisaties en particulieren.

De coöperatie profileert zich als een klantgerichte, samenwerkende en transparante organisatie. Zij biedt diensten en producten aan, organiseert vorming en info voor haar leden én klanten. Elke Oost-Vlaming kan aan alle acties deelnemen.

Door te onderhandelen met producenten bekomen we grote kortingen op belangrijke basisproducten zoals gas, stroom, mazout, isolatie, mobiliteit en voeding. Zo krijgen consumenten en kwetsbare groepen meer financiële ademruimte en verhogen we hun koopkracht.

Naast de verhoging van de koopkracht draagt SamenSterker ook bij aan een gezondere leefomgeving. Investeren in groene energie, is investeren in de toekomst. Ook bij andere producten in ons aanbod staat duurzaamheid voorop. Zo brengt SamenSterker mensen samen om in groep energiezuinige en duurzame investeringen uit te voeren (dakisolatie, spouwisolatie, zonnepanelen, hoogrendementsglas en LED-lampen).

SamenSterker werkt, waar mogelijk, samen met sociale economieprojecten waardoor mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt extra kansen krijgen.

Je kan zelf ook coöperant worden: één C-aandeel voor particulieren kost 25 euro. Momenteel zijn er reeds meer dan 300 mensen C-vennoot! Eén B-aandeel voor organisaties of verenigingen kost 250 euro. Momenteel zijn reeds 35 organisaties B-vennoot! Wil jij ook C- of B-vennoot worden? Klik dan hier en download de aandeelhoudersflyer: "Ja, ik wil vennoot worden".


5 redenen om voor SamenSterker te kiezen

1) Kwalitatieve producten aan scherpe prijzen
SamenSterker kiest steevast voor kwaliteitsvolle leveranciers. Vervolgens wegen we in groep op de prijs.

2) Een duit in het zakje voor ons milieu
We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Ook een gezondere leefomgeving telt.

3) Een bijdrage aan de sociale economie
Waar mogelijk werken we samen met projecten die kansen geven aan laaggeschoolde werknemers

4) Een serieuze tijdsbesparing
Geen zoektocht naar leveranciers, geen prijsvergelijkingen, geen administratieve rompslomp.

5) Zorgeloos eenvoudig
Eén website en één telefonische hulplijn: wij volgen alles op, van bij de inschrijving tot op de dag van levering.


Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

Contacteer ons{