Dakisolatie


Dakisolatie is prioriteit nummer één als je centen wil besparen. Het kan dankzij SamenSterker Oost-Vlaanderen met een eenvoudig, voordelig en kwaliteitsvol pakket.
We regelen alle administratie en premie-aanvragen in jouw plaats, we bedingen een goede prijs en we garanderen een kwalitatieve uitvoering van de isolatiewerken.

We werken hiervoor samen met de Oost-Vlaamse energiesnoeiers. Na inschrijving wordt je gecontacteerd en volgt een plaatsbezoek. Via de energiesnoeiers ontvang je een offerte op maat (hierop moet steeds ook het logo van SamenSterker staan!). Dan beslis jij of je de offerte ondertekent.

Dankzij goede dakisolatie kun je op korte termijn genieten van financiële voordelen. Na een kleine 2 jaar is je investering terugverdiend en wordt er minder energie verbruikt. Vraag een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte aan via het formulier hiernaast.

Voor meer info, bel naar 0477 90 60 78

Terugverdientijd & premies

Gemiddelde terugverdientijd is tussen de 4 à 5 jaar. Voor een berekening op basis van uw offerte: "Bereken mijn terugverdientijd en mijn premies".

Alle verdere gegevens hierover vind je op de website van EANDIS.


De Vlaamse energielening

Meer info vind je hier: de Vlaamse energielening
.

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{