Nieuws1000ste project zonnepanelen


In de kijker: 1000ste project zonnepanelen


Energiezuinig wonen is voor Samen Sterker geen holle slogan. Na een pilootproject in 2012 is de gestuurde aanpak voor de gezamenlijke aankoop van zonnepanelen sinds 2013 dan ook een permanente en zeer succesvolle actie. Sinds 2014 wordt hiervoor tot eenieders tevredenheid samengewerkt met de BVBA ADVENSO uit Jabbeke.


Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu en het klimaat, ondanks het stopzetten van de subsidies blijft het plaatsen van zonnepanelen ook een zeer rendabele investering. Met de fotovoltaïsche panelen wekt men namelijk gratis elektriciteit  op. De installatie, op het dak of in de Tuin, geeft een gegarandeerd rendement en optimale opbrengst. Wie over voldoende ruimte beschikt, kan zijn volledige elektriciteitsverbruik uit de panelen halen.


Een installatie van zonnepanelen kan al vanaf drieduizend euro, afhankelijk van de situatie en de gekozen producten. Deze investering verdient zichzelf al snel terug door de jaarlijkse besparing op uw energiekosten.


Naast zonnepanelen, realiseerde Samen Sterker in Vlaanderen de voorbije vijf jaren nog eens bijna 1.700 energiebesparende ingrepen (cijfers per 31 december 2016):


692 gerealiseerde werven dakisolatie
498 gerealiseerde werven spouwmuurisolatie
312 gerealiseerde werven condensatieketels
179 gerealiseerde werven HR-glas


Lees hier de volledige perstekst.


Wil je zelf ook graag deelnemen aan onze groepsaankoop zonnepanelen?

Klik hier om in te schrijven.Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{