Groepsaankoop fietsen in West-Vlaanderen

In Vlaanderen woont 82 procent van de bevolking op minder dan 30 kilometer van zijn werk. Met een elektrische fiets zijn deze afstanden zeker overbrugbaar. Hoe meer mensen met de fiets gaan werken, hoe minder vervuiling en fileleed.

Elektrische fiets i Stock 886639184

Wat houdt de actie in?

SamenSterker wil zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen. Zo proberen we de files en de vervuiling terug te dringen! We onderhandelden een top aanbod voor onze deelnemers.

  • Kortingen tot €700
  • Gratis aan huis geleverd
  • 3 jaar garantie op E-Bikes en 2 jaar garantie op stadsfietsen

Producten

Interesse?

Bestel hier je fiets

Hoeveel kan ik besparen?

De kortingen op onze modellen variëren van 100 tot 700 euro!

Maar we hopen natuurlijk dat je besparingen daarna niet stoppen. Wie de fiets kan gebruiken om naar het werk te pendelen krijgt een fietsvergoeding van zijn werkgever. Zo kan je na enkele jaren het bedrag van je aankoop simpelweg terugverdienen.

Verder is elke verplaatsing met de fiets er natuurlijk een die je uitspaart met de auto. Zo bespaar je onder andere op brandstofkosten. En dan hebben we het nog niet gehad over de maatschappelijke meerwaarde van meer fietsers en minder auto's op de baan!

Voor deze actie slaan we de handen in elkaar met Minerva uit Ieper. Dat doen we in Vlaams-Brabant nu voor het derde jaar op rij. Vorig jaar gaven de deelnemers aan deze actie ons een score van 8/10 toen we vroegen of men ons zou aanraden aan familie of vrienden. Maar hoe gaan we juist te werk?

Voor deze actie is het niet zo dat we eerst een aantal bestellingen moeten verzamelen alvorens je aankoop kan doorgaan. We hebben met Minerva vaste kortingen onderhandeld. Zo kan je simpelweg bestellen met vaste levertijden.

1 Bestelling
Eens je een fiets hebt gekozen klik je op de knop 'inschrijven'. Je geeft aan welk model en welk type je graag wil bestellen. Gelieve enkel in te schrijven als je effectief wil bestellen.

2 Betaling
Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met de betalingsmodaliteiten. Eens betaald gaat je fiets in bestelling en begint de levertijd te lopen. Voor alle modellen behalve de Jaguar E-bike (6 weken) bedraagt dit een 4-tal weken.

3 Levering
Wanneer de fiets vertrekt bij Minerva, ontvangt u een mail van het koeriersbedrijf. Meestal wordt de fiets dan daags nadien geleverd. Bij afwezigheid wordt een briefje achtergelaten met daarop de datum van nieuwe aanbieding. Indien van toepassing probeert men bij je buren te leveren. Het enige wat je nog moet doen is het stuur, het zadel en de pedalen monteren. Dit kan met eenvoudige inbussleutels.

4 Na de koop
Minerva heeft een eigen hersteldienst (ServiceBike) die 7 op 7, 12 uur per dag telefonisch bereikbaar is. Bij ServiceBike kan je terecht indien er een herstelling moet gebeuren aan de fiets of voor het jaarlijks onderhoud van e-bikes. Je kan enerzijds terecht op één van de servicepunten of een herstelling aan huis aanvragen. Voor een herstelling aan huis kan de wachttijd wel langer oplopen. Let op, het gaat hier niet om pechverhelping. Indien je onmiddellijke bijstand verwacht ga je best een verzekering aan bij derden.

Waarom kopen via Samensterker?

Uitstekende Prijs-Kwaliteit

Met enorm scherpe prijzen en zonder in te boeten op de kwaliteit ben je zeker dat je waar krijgt voor je geld.

Vaste Partner

SamenSterker organiseert reeds voor het derde jaar op rij deze actie met Minerva. Vorig jaar gaven de deelnemers aan deze actie ons een score van 8/10 toen we vroegen of men ons zou aanraden aan familie of vrienden.

Veelgestelde vragen

Dit zijn de vooropgestelde garantietermijnen:

* 2 jaar garantie op stadsfietsen

* 3 jaar garantie op E-bikes + jaarlijks gratis onderhoudsbeurt gedurende de 3 jaar garantie

Na het overschrijden van de garantie kan je nog steeds terecht bij de hersteldienst van Minerva, mits betaling uiteraard ENKEL van de onderdelen en de werkuren. Voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt dient u zelf een afspraak te maken met Minerva. Reken er hier op dat uw fiets enkele weken niet beschikbaar is.

Wist je dat Minerva een eigen hersteldienst heeft?

Bij problemen kan je bellen naar 051/42 30 17.

* 7 op 7, 12 uur per dag telefonische bijstand

* herstellingen bij een lokaal herstelpunt of aan huis indien gewenst. De wachttijden voor een herstelling aan huis liggen altijd wat hoger.

U kan ook een aanvraag indienen via http://servicebike.be/nl/home/

Hou er rekening mee dat men u in drukke periodes niet binnen de twee weken kan bedienen. Neem in geval van hoogdringendheid steeds contact op met SamenSterker.

Betalen met eco-cheques kan enkele met de papieren versie. Deze kan je naar Minerva sturen via aangetekende zending. Neem hiervoor contact met ons alvorens te bestellen.

Neen, in principe is het net als een gewone fiets. Het is aangeraden om je elektrische fiets 1 maal per jaar een grondige onderhoudsbeurt te geven. Gedurende de 3 jaar garantie krijg je bij Minerva een GRATIS jaarlijkse onderhoudsbeurt voor je E-bike.

Hierbij controleert men of alle instellingen nog correct staan van het elektrische systeem. Tegelijkertijd krijgt je E-bike een onderhoudsbeurt waar nodig.

Vragen over deze actie? Contacteer ons!

Heb je toch nog vragen?

Andere acties