Condensatieketels

Wie verwarmt met gas en zijn toestel kan vervangen kiest best voor een efficiënt en zuinig model. Het kan dankzij samensterker met een eenvoudig, voordelig en kwaliteitsvol pakket voor een condensatieketel.

Condensatieketel i Stock 1145914370 1

Wat houdt de actie in?

Samensterker zocht en vond voor jou een betrouwbare partner en onderhandelde kortingen van 100 tot 275 euro op de brutoprijs van je condensatieketel. Na een grondige marktverkenning kozen we voor Buderus.

  • Lokale en betrouwbare installateurs
  • Kortingen van 100 tot 275 euro op de brutoprijs van je toestel.
  • Je eerste onderhoudsbeurt ter waarde van 150 euro (excl. BTW), wettelijk verplicht na twee jaar, krijg je volledig gratis

Interesse?

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan.

Hoeveel kan ik besparen?

Naast de korting op de factuur begin je vrijwel onmiddellijk energie te besparen, en daar is het ons om te doen! Bovendien heb je in bepaalde gevallen recht op premies die een deel van je factuur meteen terugbetalen.

Je kan de besparing op je energiefactuur in detail schatten via deze link. Algemeen gaat men uit van een besparing van 10% op je verwarmingsfactuur indien je een ketel van meer dan 15 jaar oud vervangt.

  1. Je verstuurt je gegevens naar ons via deze website.

  2. Onze partner voor jouw regio neemt zo snel mogelijk contact.

  3. Na een plaatsbezoek krijg je een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.

  4. Na akkoord voeren we de werken uit.

  5. Genieten van het verhoogde comfort en de verlaagde facturen!

Waarom een condensatieketel kopen via SamenSterker?

Betrouwbare partner

Samensterker selecteerde een uitvoerende partner volgens strenge normen.

Correcte Prijs

Je bent zeker van een uitermate correcte prijs voor de uitgevoerde werken. Tegelijk zijn we absoluut geen zuivere prijsvechter en waken we over de geleverde kwaliteit.

Veelgestelde vragen

De kostprijs van een ketel en de daaraan verbonden installatie, varieert per woning. Veel hangt af van het feit of enkel de ketel, dan wel de bijhorende buizen en aansluitingen vervangen moeten worden. De brutoprijs van het toestel zelf schommelt meestal tussen de 2000 en 5000 euro.

In principe kan iedereen een condensatieketel laten plaatsen. Als je beschikt over centrale verwarming met een ketel/boiler op gas, is de omschakeling eenvoudig. Als je nog geen gasaansluiting hebt, bekijken we of dit mogelijk is in de straat waar je woont. Als je niet over een centrale verwarmingsinstallatie beschikt, kun je ervoor kiezen om warm water (voor badkamer of keuken) te genereren via een condensatieketel.

Een condensatieketel is een moderne verwarmingsketel met hoog rendement. De energie wordt met dit type ketel gerecupereerd uit de rookgassen, die bij een traditionele verwarmingsketel ontsnappen via de schoorsteen. Het rendement van de condensatieketel ligt zo’n elf procent hoger dan bij een traditionele ketel.

Hoe werkt een condensatieketel? Bij de verbranding van aardgas komt er waterdamp vrij. Die damp vervliegt niet maar condenseert in een condensatieketel. Daardoor komt er energie vrij die wordt gerecupereerd via een warmtewisselaar. De gerecupereerde warmte maakt dat het water wat terugkeert uit de radiatoren, wordt voorverwarmd. Dit leidt tot een hoger rendement en dus minder energieverbruik.

Enkel indien je een beschermde afnemer bent. In bepaalde gevallen geeft je gemeente ook een premie.

Je kan ook kans maken op een renovatielening.
Bekijk alle mogelijkheden hier: https://www.energiesparen.be/subsidies/subsidiemodule

Nog vragen?

Neem contact met ons en we bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

Andere acties