Waterverzachter


Voor welk product kiest SamenSterker?

De waterverzachter werkt op basis van harsen en de bijhorende ionenuitwisseling, een technische formule die alle kalk uit het leidingwater haalt dat je thuis gebruikt. De waterverzachter beschikt over een harsfles met een capaciteit van 20 liter. Dit toestel is gemaakt om vlot het waterverbruik van een gezin aan te kunnen (vier personen, standaard gebruik van huishoudtoestellen als een vaatwasmachine, wasmachine, spoeling wc's,..)

Het wordt binnen in de woning geplaatst aan de hoofdleiding en haalt een teveel aan kalk uit het water. Elk toestel is ook standaard voorzien van een terugspoelfilter, deze houdt alle vuildeeltjes en bijkomende onzuiverheden uit het toestel zelf en het behandelde water.

U kan via deze link gemakkelijk opzoeken wat de waterhardheid in uw gemeente is.
Wanneer de hardheid van het water boven de 15 °F ligt, is het zeker aangewezen om een waterverzachter te installeren.

De SamenSterker waterverzachter kan aangesloten worden op het internet voor een kleine meerkost en verwittigt u met zijn  slimme elektronische sturing bij een storing. U kan ook uw waterverbruik in de gaten houden  en ook bij het aanvullen van het zoutniveau wordt u automatisch verwittigd per email. Bovendien kan u kosteloos online inloggen via tablet of computer en uw waterverbruik en waterverzachter nakijken.

VOORDELEN ZACHT WATER

1. U bespaart op schoonmaakmiddelen die duur en milieuvervuilend zijn.

2. Water dat geen kalk bevat (magnesium en calcium) is veel makkelijker op te warmen. U zal dus efficiënter met energie omspringen, minder verbruiken en besparen op je energiefactuur.

3. Elektrische toestellen gaan langer mee.

4. Minder kalkaanslag betekent minder schoonmaakwerk.

5. Aangenamer water om je te wassen, huid en haren voelen zachter aan.

6. U draagt bij aan een beter milieu door minder energie en chemicaliën te gebruiken.PRIJS met OMNIUM-GARANTIE

De SamenSterker prijs bedraagt 1045 exclusief BTW (levering en plaatsing inbegrepen). Indien uw woning jonger is dan 10 jaar rekent u 21% BTW, indien de woning ouder is dan 10 jaar geldt een BTW tarief van 6%.

De optie om draadloos te verbinden via Wifi geeft een meerprijs van 60 excl. BTW.

SamenSterker geeft standaard een uitgebreide omnium-garantie van twee jaar op interventies en stukken. Deze omnium-aanpak zit in de vaste prijs van €1045 exclusief BTW! U hoeft dus niet bij te betalen voor deze uitgebreide garantie noch bent u verplicht om zout via SamenSterker aan te schaffen.

U krijgt standaard 100 kg zout, deze voorraad is ook inbegrepen in de prijs. Bij een gemiddeld verbruik komt u hier meer dan een jaar mee toe.

U bent vrij in het afnemen van uw zout nadat u door deze voorraad heen bent. SamenSterker verplicht u op geen enkele manier om zout af te nemen via onze installateur. We vragen echter wel om rekening te houden met het advies van onze partnerfirma. De installateur geeft u bij installatie graag mee waar u kwalitatief zout vindt voor een optimaal resultaat van uw waterverzachter.

Kort samengevat is de prijs als volgt:

Limex Smart 20L toestel aan €1045 excl. BTW met inbegrepen:

- Terugspoel-filter
- Chlorinator
- 100kg zout
- Werkuren en verplaatsing installatie
- Aansluitstukken

- Optie Wifi internet aan €60 excl. BTW

Wenst u extra zout af te nemen dan is de prijs per zak van 25 kg 6,5 excl. BTW (incl BTW €7.87)

De afmetingen van de Limex Smart zijn 113 cm (H) x 60 cm (D) x 35 cm (B)


ONDERHOUD

SamenSterker raadt u aan om na een jaar een onderhoud te laten uitvoeren op uw waterverzachter. U bent hier niet toe verplicht. Hiervoor heeft SamenSterker ook een korting bedongen voor klanten die via SamenSterker hun waterverzachter lieten plaatsen. 

Klein onderhoud: 70 excl. BTW ipv €82 excl. BTW,  verplaatsing technicus, half werkuur technicus, zak zout van 25 kg inbegrepen.

Groot onderhoud: 99 excl. BTW ipv €109 excl. BTW,  verplaatsing technicus, volledig werkuur technicus, zak zout van 25 kg inbegrepen.


DEELNAME

Interesse? Schrijf je nu in via de knop INSCHRIJVEN voor een VRIJBLIJVENDE offerte. Je wordt binnen de twee weken gecontacteerd voor een afspraak.

Indien u problemen ondervindt met inschrijven, aarzel dan niet ons te contacteren

Er is steeds een telefonisch onderhoud dat nodig is om te bekijken of de installatie kan uitgevoerd worden. Als na het telefoontje van de installateur een afspraak werd vastgelegd voor installatie van de waterverzachter gaat u een overeenkomst aan.

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{