WARMTEPOMPBOILER


Een warmtepompboiler (of thermodynamische boiler) maakt gebruik van de gratis warmte in de lucht om sanitair water te verwarmen. De opgenomen warmte uit de lucht zorgt voor 75% van de energie noodzakelijk om het warm water te bereiden. Na de energieopname wordt de afgekoelde lucht terug uit de warmtepomp geblazen. Dit kan zowel in het lokaal of naar buiten via een luchtkanaal. De boiler heeft een capaciteit van 150 of 300 liters. Hierdoor is de warmtepompboiler ideaal voor zowel kleine als grote gezinnen. De warmtepompboiler van 300 liter is voorzien van een warmtewisselaar wat het mogelijk maakt om een ketel op de boiler aan te sluiten of te gaan werken met zonnecollectoren (= zonneboiler).

Als je interesse hebt in een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte voor een warmtpompboiler, vul dan het formulier hiernaast. Je wordt zo snel mogelijk door ons gecontacteerd.

Klik hier voor een rekenvoorbeeld.
 

PARTNERS

Voor dit project doet SamenSterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt voor bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creƫren voor mensen uit de kansengroepen. Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{