Groepsaankoop Autoverzekering

Op zoek naar een goedkopere autoverzekering? Dan ben je bij samensterker aan het goede adres. Samen met onze partner bedingen we via onze groepsaankoop de beste prijs bij verschillende maatschappijen en halen we samen de mooiste korting binnen!

Autoverzekering i Stock 606003044

Wat houdt de actie in?

Via de groepsaankoop autoverzekering dingen we de beste prijs af bij verschillende maatschappijen en samen halen we de mooiste kortingen binnen!

We nodigen je uit om de premie van jouw autoverzekering te laten herberekenen. Wij doen het nodige om voor jou het voordeligste tarief uit de brand te slepen.

Wacht dus niet langer om vele euro’s te besparen. Teken vrijblijvend in en ontvang waarschijnlijk een voorstel dat je niet kan afslaan.

--> Aan deze groepsaankoop is ook een wedstrijd gekoppeld: Per 100 deelnemers wordt er 1 winnaar geloot. De winnaar krijgt zijn premie Burgerlijke Aansprakelijkheid terugbetaald het eerste jaar (met een maximum van 400 euro).

 • Inschrijven is volledig vrijblijvend.
 • Inschrijven kan tot en met 15 november 2019.
 • Maak kans op 1-jaar gratis burgerlijke aansprakelijkheid.

Interesse?

Inschrijven kan tot en met 15 november 2019. Je wordt doorverwezen naar onze partnerwebsite.

Hoeveel kan ik besparen?

Dat hangt af van je persoonlijke situatie en het aanbod dat we voor jou kunnen onderhandelen. Schrijf je in voor een vrijblijvende offerte.

 1. Inschrijven
  Inschrijven kan tot en met 15 november 2019.
 2. Onderhandeling
  Alle inschrijvingen worden verzameld en daarna onderhandelen we met verschillende verzekeringsmaatschappijen om zo de scherpste korting te bekomen.
 3. Persoonlijk aanbod
  Alle deelnemers ontvangen zo snel mogelijk een persoonlijk aanbod.
 4. Akkoord
  Indien je akkoord gaat met het aanbod dan helpen we je om zonder zorgen over te stappen en minder te betalen voor jouw autoverzekering.

Waarom een autoverzekering via samensterker?

Samensterker organiseert reeds vele jaren groepsaankopen. We zetten al onze ervaring in om voor jou het onderste uit de kan te halen. We werken enkel samen met betrouwbare partners. Zo kan je met een gerust hart voor onze diensten kiezen.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Stel ze via dit formulier of neem een kijkje op

www.groepsaankoop-autoverzeker...

Andere acties