Groepsaankoop Autoverzekering

Op zoek naar een goedkopere autoverzekering? Dan ben je bij samensterker aan het goede adres. Onze partner bedingt voor onze groepsaankoop de beste prijs bij verschillende maatschappijen. Allemaal samen halen we de mooiste korting binnen!

Autoverzekering i Stock 606003044

Wat houdt de actie in?

Via de groepsaankoop autoverzekering dingt onze partner de beste prijs af bij verschillende maatschappijen en samen halen we de mooiste kortingen binnen!

We nodigen je uit om de premie van jouw autoverzekering door onze partner te laten herberekenen. Onze partner doet het nodige om voor jou het voordeligste tarief uit de brand te slepen.

Wacht dus niet langer om vele euro’s te besparen. Teken vrijblijvend in en ontvang waarschijnlijk een voorstel dat je niet kan afslaan.

 • Inschrijven is volledig vrijblijvend
 • Inschrijven kan tot en met 15 november 2020

Interesse?

Inschrijven kan tot en met 15 november 2020. Je wordt doorverwezen naar onze partnerwebsite.

Hoeveel kan ik besparen?

Dat hangt af van je persoonlijke situatie en het aanbod dat onze partner voor jou kan onderhandelen. Schrijf je in voor een vrijblijvende offerte.

Via de acties in najaar 2019 en voorjaar 2020 stapten meer dan 150 gezinnen over naar een nieuw contract.

 1. Inschrijven
  Inschrijven kan tot en met 15 november 2020.
 2. Onderhandeling
  Alle inschrijvingen worden verzameld en daarna onderhandelt onze partner met verschillende verzekeringsmaatschappijen om zo de scherpste korting te bekomen.
 3. Persoonlijk aanbod
  Alle deelnemers ontvangen zo snel mogelijk een persoonlijk aanbod.
 4. Akkoord
  Indien je akkoord gaat met het aanbod dan helpt onze partner je om zonder zorgen over te stappen en minder te betalen voor jouw autoverzekering.

Waarom een autoverzekering via samensterker?

Samensterker organiseert reeds vele jaren groepsaankopen. We zetten al onze ervaring in om voor jou het onderste uit de kan te halen. We werken enkel samen met betrouwbare partners. Zo kan je met een gerust hart voor onze diensten kiezen.

Veelgestelde vragen

Campers, moto’s, bromfietsen, oldtimers, tractors,… kunnen allemaal mee opgenomen worden in de groepsaankoop. We hebben wel geen inschrijvingsformulier op de website voor dat type voertuigen. Je zal in dat geval je gegevens per mail moeten doorsturen naar info@groepsaankoop-autoverzekering.be

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Stel ze via dit formulier of neem een kijkje op

www.groepsaankoop-autoverzeker...

Andere acties