SCHOOLGERIEF 2018


SamenSterker streeft via het organiseren van groepsaankopen permanent naar een forse prijsverlaging van noodzakelijke goederen en diensten die het gezinsbudget kunnen drukken en de koopkracht kunnen vergroten. Wie via SamenSterker intekent, bestelt zijn producten aan een scherpe prijs. Meedoen met de groepsaankopen van SamenSterker is dan ook voordeel doen.


Hoe werkt het?

Je kan een bestelling plaatsen door hiernaast op INSCHRIJVEN te klikken en vervolgens het digitaal bestelformulier in te vullen. Nadien ontvang je van ons een bevestigingsmail met een overzicht van de bestelling en de betalingsmodaliteiten.

Je kan eveneens een bestelling plaatsen door onderstaand bestelformulier te downloaden, in te vullen en terug te bezorgen aan de contactpersoon van jouw regio (zie lijst afhaalpunten hieronder) OF te mailen naar info@samensterker.be OF op te sturen naar: SamenSterker, Pathoekeweg 34, 8000 Brugge

Bestelformulier: sst-3247-school-neutraalpdf


Opgelet: de bestelling is pas definitief na overschrijving van het totale bedrag op het rekeningnummer: BE04 1325 4170 5231 van SamenSterker.

!!!Vergeet niet om je naam/adres te vermelden bij de betaling!!!

In de lijst met afhaalpunten zie je de afhaalmomenten, die zijn gepland in de week van 27 augustus. Bij elk afhaalpunt vind je het adres en tijdstippen die voorzien zijn om je bestelling op te halen.

Download hier de lijst met de afhaalpunten: lijst-afhaalpunten-2018pdf


De groepsaankoop is alleen bedoeld voor gezinnen met schoolgaande kinderen en scholen.
Klik hier voor de perstekst 'SamenSterker organiseert opnieuw groepsaankoop schoolgerief': persnota-groepsaankoop-schoolgerief-2018pdf

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{