Renault ZOE

Vanaf €26.100
Vanaf €32.600

Voor de derde keer bieden we via samensterker een mooie korting op Renault ZOE. Sinds onze vorige actie in 2018 is ZOE echter volledig vernieuwd, met een batterij die veel meer kilometers kan vreten.

168182 renault zoe 2019 3

Wat zijn de troeven van ZOE?

Samen met de Leaf van Nissan is ZOE al jarenlang de bestverkochte elektrische wagen op de Europese markt. Aan dat succesverhaal wil men met de nieuwe versie verder schrijven.

ZOE biedt twee verschillende motoren aan. De R-110 motor met 108pk ,die ook beschikbaar was op het vorige model, of je kan kiezen voor de R-135 met 136pk. Het verschil zal je vooral voelen bij hogere snelheden.

Tot slot kan je kiezen uit vier verschillende uitrustingsniveaus: Life, Zen, Intens en Riviera.

  • Tot € 6500 korting (1)(3) en € 500 korting op opties (2)
  • 359 km bereik (gecombineerd WLTP)
  • 52 kWh beschikbare energie

Producten

Interesse

Schrijf je hier in voor een testrit.
Wil je meteen een detailofferte? Geen probleem!

Hoeveel kan ik besparen?

Om te beginnen is er natuurlijk de korting van die we voor jou hebben onderhandeld. Dat loopt al op tot € 6500.

Natuurlijk moet je ten opzichte van een traditionele wagen wel een pak investeren. Vanaf dag 1 na de aankoop begin je evenwel te besparen op je lopende kosten. Zo bespaar je op 5 jaar duizenden euro's aan verkeersbelasting en brandstof! Elektriciteit is namelijk een pak goedkoper dan benzine.

Maak zelf de oefening op www.milieuvriendelijkevoertuigen.be*

*Vergeet wel niet de aankoopprijs aan te passen.


  1. Aanbod geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault ZOE van 01/09/2020 tot en met 30/09/2020. Enkel geldig voor wagens die ingeschreven worden voor 31/10/2020.
  2. Aanbod geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault ZOE van 01/09/2020 tot en met 30/11/2020.
  3. Uit respect voor het milieu verbindt Renault zich ertoe uw oude voertuig te recycleren bij aankoop van een nieuwe Renault. Aanbod geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault-model van 01/09/2020 tot en met 30/09/2020. Niet cumuleerbaar met enige andere overname- of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Renault en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Renault moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig.


1. Kies de auto of auto's waar je interesse in hebt.

2. Schrijf je in.

3. Wij sturen je gegevens naar de juiste partner.

4. Je gekozen merk neemt binnen de 2 werkdagen contact voor een afspraak bij jou in de buurt.

Waarom deze groepsaankoop?

Vlaanderen hinkt ver achter op onze buurlanden als het op elektrisch rijden aankomt.
6 op 10 Belgen geven zelfs aan nog nooit te hebben geproefd van de elektrische rij-ervaring.

Nochtans zijn de voordelen voor mens en milieu duidelijk. Elke nieuwe auto moet zo snel mogelijk elektrisch worden. Met vele nieuwe modellen en een steeds groter rijbereik is dat niet langer een utopie. Als we dan ook nog eens autodelen kunnen stimuleren zetten we helemaal een stap in de goede richting.

Begin dit jaar werden de premies van de Vlaamse overheid dan nog eens afgeschaft. Het signaal voor ons om de elektrificatie van ons collectief wagenpark een duwtje in de rug te geven.

Nog vragen?

Neem contact en we proberen je zo snel mogelijk te antwoorden.

Andere acties