Groepsaankoop Elektrische Auto's Partago

Eind oktober besliste de Vlaamse regering om de premie voor elektrische wagens af te schaffen. Om hier nog maximaal gebruik van te maken organiseert Partago een groepsaankoop. Samensterker Vlaams-Brabant steekt graag een handje toe.

P Artago

Wat houdt de actie in?

Partago is een coöperatie die elektrisch autodelen organiseert en lanceerde dit jaar in Leuven met drie wagens. Dat aantal willen we graag zo snel mogelijk maal 10 doen.

Waarom nu?
Leuven is klaar voor meer elektrische deelauto's. Er is een unieke kans om nog van de Vlaamse premie te genieten. Ten tweede zorgen we met deze groepsaankoop voor een bijkomende korting. Dit alles zorgt voor kortingen tot boven de 30%.

Jij deelt jouw auto in het netwerk van Partago. Je ontvangt hiervoor van Partago een vaste vergoeding per maand. Jij wordt ook lid van Partago en geniet van de uitstekende dienstverlening van Partago.
Samen bouwen we een sterk netwerk in Leuven!

  • Tot meer dan 30% korting
  • 100% Elektrisch
  • Deel je auto en geniet van de vaste maandelijkse vergoeding

Schrijf je in voor onze infosessie

Op 2 december organiseren we een infosessie te Leuven.

Hoeveel kan ik besparen?

Dat kan je nagaan in dit document. Je kan hier ook nog heel wat extra info raadplegen over hoe Partago te werk gaat.

  1. Je koopt een wagen aan via Partago.
  2. Stad Leuven voorziet een laadpaal en standplaats in jouw buurt
  3. Je deelt deze wagen met het Partago netwerk en wordt hiervoor maandelijks vergoed.
  4. Genieten van duurzaam vervoer

Waarom een elektrische deelauto aankopen via Partago?

We steunen Partago omdat ze voorloper zijn op vlak van duurzame mobiliteit. Wist je dat de meeste privéwagens meer dan 90% van hun leven stilstaan? Autodelen is dus een logische stap.

Bovendien functioneert Partago met 100% elektrische modellen. Het staat als een paal boven water dat we dit met samensterker graag mee stimuleren.

Ten derde is er de coöperatieve factor. Partago is namelijk een coöperatie, en dat wil zeggen dat alle gebruikers ook meteen aandeelhouder zijn.

Samensterker Vlaams-Brabant is vorig jaar ook zelf aandeelhouder geworden van Partago omdat we zo hard geloven in hun missie en visie.

Infosessie

Interesse? Kom naar onze infosessie in Leuven.

Vragen?

Contacteer ons.

Andere acties