Regenwaterton

70 €
88,99 €

Hergebruik van regenwater wordt steeds belangrijker. Vandaag komt veel water dat op onze daken valt rechtstreeks in het riool terecht, terwijl dit water makkelijk te recupereren valt. Daarom organiseren we, in samenwerking met Hubo, een groepsaankoop regenwatertonnen.

Regenwaterton

Wat houdt de actie in?

Van 24 augustus t.e.m. 25 september 2020 kan u via samensterker een regenwaterton bestellen. Het pakket dat we aanbieden bestaat uit: plastic regenwaterton 210 L + voet + kraantje + vulautomaat (Hubo). Opgelet, de vulset past niet op een vierkante regenpijp. De volledige set kan je op deze link bekijken.

De regenwatertonnen kunnen vanaf 1 september opgehaald worden.

  • Grote opslag voor water met een klein vloeroppervlak (54cm)
  • Makkelijk te installeren
  • Kan overal in de tuin geplaatst worden

Producten

Hoeveel kan ik besparen?

Als u een regenwaterton via samensterker bestelt, bespaart u 20% op de gangbare winkelprijs.

  • Vul het bestelformulier op deze site in. Op dat formulier maakt u een keuze voor de plaats van ophalen (Hubo Gent UZ, Merelbeke of Zelzate).
  • Wij vragen om een waarborg van 10 € te storten, als we niet aan het vereiste aantal verkochte exemplaren komen, wordt die som uiteraard terugbetaald. Aan de kassa van de Hubo betaalt u bij afhaling het restbedrag van 60 €.
  • Als samensterker de waarborg ontvangen heeft, ontvangt u van ons een bevestiging waarmee u uw bestelling kan ophalen in de Hubo-vestiging van uw keuze.

Waarom een regenwaterton kopen via samensterker?

Hergebruik van regenwater kan een deel van de oplossing zijn voor de groeiende waterschaarste. Bovendien bespaar je via samensterker een flink deel op de kostprijs.

Nog vragen over deze actie?

Aarzel niet om ons te contacteren.

Dit formulier dient niet om u in te schrijven.

Dago De Smet
Coördinator Oost-Vlaanderen

Andere acties