Nissan Leaf

vanaf €30.550
vanaf €36.540

De Leaf was jarenlang samen met de Renault ZOE één van de enige beschikbare elektrische wagens op de Europese markt. In 2019 kreeg de wagen een volledig nieuwe versie.

Xc A2zq HZ

Wat zijn de troeven van de LEAF?

De Leaf was lange tijd de bestverkochte elektrische wagen in de wereld, en met goede reden. We zetten een paar troeven op een rij.

5-zitter
De Leaf is een volwaardige 5-zitter en dat is meteen een belangrijke troef ten opzichte van enkele concurrenten.
Het interieur is bewust relatief simpel. Een touchscreen van 7 inch toont je alle informatie en je hebt nog heel wat fysieke knoppen zodat je niet voor alles door menu's moet scrollen om het te bedienen

150 of 217 pk
Je hebt de keuze tussen twee motoren, degene met 150 pk of deze met 217 pk. Met 217 pk vermogen haal je een topsnelheid van 157 km/u. Qua bereik heb je de keuze tussen twee batterijen: 40 of 62 kWh. Met de eerste geraak je 220km ver op één lading tegenover 385km met de tweede.* Natuurlijk is er wel een prijsverschil tussen de twee. Belangrijk is ook de batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 km.

ProPilot en e-Pedal
De Leaf heeft ook heel wat technologische snufjes in petto. Tussen de 30 en 157 km/u blijft hij dankzij ProPilot netjes zelfstandig binnen de lijnen op de autosnelweg. Met de optie ProPilotPark kan de auto zichzelf ook helemaal alleen parkeren. Het e-Pedal is dan weer een hele nieuwe manier van rijden. Je kan het gaspedaal zodanig instellen dat indien je het gas lost de auto vertraagt en zelfs helemaal tot stilstand komt. Dit zorgt ervoor dat je enkel bij een noodstop nog aan de rem moet komen. Tijdens dat vertragen recupereert de batterij energie, net als bij zowat alle andere elektrische auto's. Zo win je weer wat bereik.

Naast de verschillende batterijen heb je de keuze uit drie verschillende uitrustingsniveaus: Acenta, Connecta en Tekna.
De brochure kan u hier bekijken.

*WLTP

  • Tot €6690 korting (incl. recyclagepremie)
  • Tot 385 km bereik (gecombineerd WLTP)
  • Batterijgarantie van 8 jaar of 160.000km

Producten

Interesse?

Schrijf je hier in voor een testrit.
Wil je meteen een detailofferte? Geen probleem!

Hoeveel kan ik besparen?

Om te beginnen is er natuurlijk de korting die we voor jou hebben onderhandeld.

Natuurlijk moet je ten opzichte van een traditionele wagen wel een pak investeren. Vanaf dag 1 na de aankoop begin je evenwel te besparen op je lopende kosten. Zo bespaar je op 5 jaar bijna € 1000 aan verkeersbelastingen en duizenden euro's aan brandstof! Elektriciteit is namelijk een pak goedkoper dan benzine.

Maak zelf de oefening op www.milieuvriendelijkevoertuigen.be*

*Vergeet wel niet de aankoopprijs aan te passen.

1. Kies de auto waar je interesse in hebt.

2. Schrijf je in.

3. Wij sturen je gegevens naar de juiste partner.

4. Je gekozen merk neemt binnen de 2 werkdagen contact voor een afspraak bij jou in de buurt.

Waarom deze groepsaankoop?

Vlaanderen hinkt ver achter op onze buurlanden als het op elektrisch rijden aankomt.
6 op 10 Belgen geven zelfs aan nog nooit te hebben geproefd van de elektrische rij-ervaring.

Nochtans zijn de voordelen voor mens en milieu duidelijk. Elke nieuwe auto moet zo snel mogelijk elektrisch worden. Met vele nieuwe modellen en een steeds groter rijbereik is dat niet langer een utopie. Als we dan ook nog eens autodelen kunnen stimuleren zetten we helemaal een stap in de goede richting.

Begin dit jaar werden de premies van de Vlaamse overheid dan nog eens afgeschaft. Het signaal voor ons om de elektrificatie van ons collectief wagenpark een duwtje in de rug te geven.

Nog vragen? Contacteer ons.

Andere acties