Hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas isoleert tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas en tot zes keer beter dan enkel glas. Bij SamenSterker kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Pierre chatel innocenti F4 VH Oj76 D0o unsplash

Wat houdt de actie in?

Je tekent vrijblijvend op dit aanbod in. Daarna neemt een gespecialiseerd bedrijf contact met je op om je ramen en beglazing te bekijken en te bepalen welke ingrepen er moeten gebeuren.

  • Bespaar tot 15% op je energiefactuur
  • Betrouwbare lokale partner

Interesse?

Vraag hier je offerte aan.

Hoeveel kan ik besparen?

Isolerende beglazing plaatsen is een fikse investering. Toch loont ze, want hoogrendementsglas kan je energieverbruik in de woning tot 15% doen dalen. Daarnaast heb je recht op een mooie premie.

Opgelet: wens je je ramen te vervangen en overweeg je ook spouwisolatie? Dan kun je genieten van de combi-premie. Klik hier voor meer informatie.

Wie wil, kan ook gebruik maken van een Vlaamse Energielening. Dit is een lening voor energiebesparende maatregelen met een lage rentevoet*, om de kost van je investering te spreiden.

* standaard 2%, voor lage inkomens is dit 0%

  1. Je verstuurt je gegevens naar ons via deze website.

  2. Onze partner voor jou regio neemt zo snel mogelijk contact.
  3. Na een plaatsbezoek krijg je een vrijblijvende en gedetailleerde offerte.
  4. Na akkoord voeren we de werken uit.
  5. Genieten van het verhoogde comfort en de verlaagde facturen!

PARTNERS

Voor dit project doet SamenSterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt voor bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creƫren voor mensen uit de kansengroepen. Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Vragen?

Andere acties