Kia e-Niro

vanaf €34.745
vanaf €39.040

De e-Niro van Kia is één van de modellen die een kantelpunt teweeg brengen in de elektrische markt, met een mogelijk bereik tot ver boven de 400km.

Kia e Niro 01 2x

Wat zijn de troeven van de e-NIRO?

Elektrische pionier
Met 11 deels of volledig elektrisch aangedreven modellen is Kia in snel tempo uitgegroeid tot een pioneer in elektrisch rijden. De Kia e-Niro is één van de volledig elektrische modellen uit het gamma. Deze cross-over combineert tonnen stijl met lage emissies en technologie die zorgt voor aangename ritten. Voeg daar nog een ruime koffer van 451 liter aan toe en je begrijpt waarom VAB de e-Niro verkoos tot Gezinswagen van het jaar in de categorie Elektrisch.

Rijbereik tot 455 km
Over stilvallen hoef je jezelf met de Kia e-Niro niet snel zorgen te maken. Met het 64 kWh-batterijpakket heb je een rijbereik tot wel 455 km met één enkele laadbeurt.* Of je kan – als stadsmens – kiezen voor een 39.2 kWh-batterij met een bereik tot 289 km. Aan een snellader van 80 kW en meer duurt het zelfs maar 42 minuten om de wagen op te laden van 20% tot 80%.

Comfortabel rijplezier
Met de Kia e-Niro hoef je niet in te boeten op rijprestaties. Het elektrische koppel stuwt de e-Niro in nauwelijks 7,8 seconden van 0 naar 100 km/u. De Kia e-Niro is bovendien erg snel in zijn segment, met een topsnelheid van 167 km/u. Opwindend langs de buitenkant, maar fluisterstil aan de binnenkant. De e-Niro heeft een stijlvol en modern interieur dat is uitgerust met de laatste slimme rijtechnologieën.

7 jaar garantie
Bij Kia geniet elke eigenaar de unieke constructeursgarantie van zeven jaar/150.000 km op nieuwe auto's (tot drie jaar onbeperkt; vanaf het vierde jaar 150.000 kilometer).(1) De garantie is overdraagbaar naar opeenvolgende eigenaars en garandeert een hoge doorverkoopwaarde. En omdat we jou zeven jaar lang het gevoel willen geven up-to-date te zijn, omvat het navigatiesysteem zeven jaar gratis kaartupdates, Kia Live-services (powered by TomTom®) en UVO Connect-services.

*WLTP
(1)Wat het eerste voorvalt.

  • Tot € 5000 korting
  • Tot 455 km bereik (gecombineerd WLTP)
  • Garantie van 7 jaar of 150.000 km

Producten

Interesse?

Schrijf je hier in voor een testrit.
Wil je meteen een detailofferte? Geen probleem!

Hoeveel kan ik besparen?

Om te beginnen is er natuurlijk de korting van die we voor jou hebben onderhandeld. Dat loopt al op tot €5000.

Natuurlijk moet je ten opzichte van een traditionele wagen wel een pak investeren. Vanaf dag 1 na de aankoop begin je evenwel te besparen op je lopende kosten. Zo bespaar je op 5 jaar duizenden euro's aan brandstof en verkeersbelasting! Elektriciteit is namelijk een pak goedkoper dan benzine of diesel.

Maak zelf de oefening op www.milieuvriendelijkevoertuigen.be*

*Vergeet wel niet de aankoopprijs aan te passen.

1. Kies de auto waar je interesse in hebt.

2. Schrijf je in.

3. Wij sturen je gegevens naar de juiste partner.

4. Je gekozen merk neemt binnen de 2 werkdagen contact voor een afspraak bij jou in de buurt.

Waarom deze groepsaankoop?

Vlaanderen hinkt ver achter op onze buurlanden als het op elektrisch rijden aankomt.
6 op 10 Belgen geven zelfs aan nog nooit te hebben geproefd van de elektrische rij-ervaring.

Nochtans zijn de voordelen voor mens en milieu duidelijk. Elke nieuwe auto moet zo snel mogelijk elektrisch worden. Met vele nieuwe modellen en een steeds groter rijbereik is dat niet langer een utopie. Als we dan ook nog eens autodelen kunnen stimuleren zetten we helemaal een stap in de goede richting.

Begin dit jaar werden de premies van de Vlaamse overheid dan nog eens afgeschaft. Het signaal voor ons om de elektrificatie van ons collectief wagenpark een duwtje in de rug te geven.

Nog vragen?

Andere acties