Hyundai Kona

vanaf €31.199 (incl. recyclagepremie)
vanaf €38.999

Met de Kona kwam in 2018 een elektrische wagen op de markt die vaak een 'game-changer' werd genoemd. Waarom? Door het enorme rijbereik en de uitstekende efficiëntie.

Hyundai Kona Electric 2020 01 2x

Wat zijn de troeven van de KONA?

Rijbereik
Met de Kona heb je, net als bij de Nissan Leaf, de keuze tussen twee batterij-pakketen. Kies je voor 39,2 kWh dan kom je 289 km ver. Ga je voor deze van 64 kWh dan bereik je maar liefst 449 km.* Niet meer zomaar rond de kerktoren dus. (Onlangs kon men zelfs de kaap van 1000km ronden! Al moet je dan wel héél veel moeite doen?)

Compacte SUV
De Kona was destijds de eerste elektrische compacte SUV en is nu nog steeds de goedkoopste optie in dat segment. De Kona deelt zijn platform met een broertje, de Kia e-Niro. Al is die laatste enkel beschikbaar met de batterij van 64 kWh.

Handig en uitgerust
Laden kan thuis monofasig aan maximum 7,2 kW, concreet dus een nachtje laden voor een volle batterij. Optioneel kan je een trekhaak toevoegen, ideaal om je fietsen mee te nemen op uitstapjes dus! De Hyundai KONA Electric is standaard uitgerust met een warmtepomp en batterijverwarming/koeling, twee laadkabels (220v & 11 kW 3-fase) en Adaptive Cruise Control. De meeste uitvoeringen zijn ook standaard voorzien van Autonome rijbaanassistentie, Snelheidsbordenherkenning en een Dode hoek assistent.

De Kona is beschikbaar in drie uitrustingsniveaus: Twist, Techno en Sky.
De brochure kan u hier bekijken.

*WLTP

  • Tot € 7800 korting (incl. recyclagepremie)
  • Tot 449 km bereik (gecombineerd WLTP)
  • Batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 km

Producten

Interesse?

Schrijf je hier in voor een testrit.
Wil je meteen een detailofferte? Geen probleem!

Hoeveel kan ik besparen?

Om te beginnen is er natuurlijk de korting van die we voor jou hebben onderhandeld. Dat loopt al op tot €7800.

Natuurlijk moet je ten opzichte van een traditionele wagen wel een pak investeren. Vanaf dag 1 na de aankoop begin je evenwel te besparen op je lopende kosten. Zo bespaar je duizenden euro's aan verkeersbelastingen en brandstof! Elektriciteit is namelijk een pak goedkoper dan benzine.

Maak zelf de oefening op www.milieuvriendelijkevoertuigen.be*

*Vergeet wel niet de aankoopprijs aan te passen.

1. Kies de auto waar je interesse in hebt.

2. Schrijf je in.

3. Wij sturen je gegevens naar de juiste partner.

4. Je gekozen merk neemt binnen de 2 werkdagen contact voor een afspraak bij jou in de buurt.

Waarom deze groepsaankoop?

Vlaanderen hinkt ver achter op onze buurlanden als het op elektrisch rijden aankomt.
6 op 10 Belgen geven zelfs aan nog nooit te hebben geproefd van de elektrische rij-ervaring.

Nochtans zijn de voordelen voor mens en milieu duidelijk. Elke nieuwe auto moet zo snel mogelijk elektrisch worden. Met vele nieuwe modellen en een steeds groter rijbereik is dat niet langer een utopie. Als we dan ook nog eens autodelen kunnen stimuleren zetten we helemaal een stap in de goede richting.

Begin dit jaar werden de premies van de Vlaamse overheid dan nog eens afgeschaft. Het signaal voor ons om de elektrificatie van ons collectief wagenpark een duwtje in de rug te geven.

Nog vragen?

Andere acties