HOOGRENDEMENTSGLAS


Hoogrendementsglas (1,0 of 1,1) isoleert tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas en tot zes keer beter dan enkel glas. Bij SamenSterker kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor de plaatsing van hoogrendementsglas. Je tekent vrijblijvend op dit aanbod in. Daarna neemt een gespecialiseerd bedrijf contact met je op om je ramen en beglazing te bekijken en te bepalen welke ingrepen er moeten gebeuren.

Isolerende beglazing plaatsen is een fikse investering. Toch loont ze, want hoogrendementsglas kan je energieverbruik in de woning tot 15% doen dalen.

Opgelet: wens je je ramen te vervangen en overweeg je ook spouwisolatie? Dan kun je genieten van de combipremie. Klik hier voor meer informatie.

PARTNERS

Voor dit project doet SamenSterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt voor bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creƫren voor mensen uit de kansengroepen. Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Wie wil, kan ook gebruik maken van een Vlaamse Energielening. Dit is een lening voor energiebesparende maatregelen met een lage rentevoet*, om de kost van je investering te spreiden.

* standaard 2%, voor lage inkomens is dit 0%


 

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{