Hoog rendementsglas


Bij SamenSterker kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor de plaatsing van hoogrendementsglas. Heeft u geen mailadres? Neem dan contact op met het nummer 0477 90 60 78. We vervangen enkel het glas, niet de ramen. Je tekent vrijblijvend op dit aanbod in. Daarna neemt een gespecialiseerd bedrijf contact met je op om te bekijken en te bepalen welke ingrepen er moeten gebeuren. Via het bedrijf ontvang je een offerte op maat (hierop moet steeds ook het logo van SamenSterker staan!) en beslis jij of je de offerte ondertekent.

Isolerende beglazing plaatsen is een fikse investering. Toch loont ze, want hoogrendementsglas kan je energieverbruik in de woning tot 15% doen dalen.

Voor meer info, bel naar Wim Van Damme - 0498 26 62 13.

Terugverdientijd & premies

Gemiddelde terugverdientijd is tussen de 10 à 13 jaar. Voor een berekening op basis van uw offerte: "

Bereken mijn terugverdientijd en mijn premies

Alle verdere gegevens hierover vind je op de website van EANDIS.


De Vlaamse energielening en premies

Met de Vlaamse energielening kan je werken financieren waardoor je energie zal besparen in je woning. Je kan maximum 10.000 euro lenen. Dit bedrag moet terugbetaald worden over een periode van 5 jaar. De intrest bedraagt 0% of 2%.

Je kan een energielening aanvragen bij een Lokale Entiteit in je gemeente. Je kan dus enkel een lening aanvragen als er in je gemeente zo’n Lokale Entiteit is. Er zijn Lokale Entiteiten in de meeste maar niet in alle Vlaamse gemeenten. Of er een Lokale Entiteit is in jouw gemeente, kan je hier (pdf)  nagaan.

In principe bedraagt de intrest 2%. Voor bepaalde (kwetsbare) doelgroepen, is de lening renteloos. Dit wil zeggen dat de intrest 0% bedraagt. Het gaat om volgende doelgroepen:

  • personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds (klevertje eindigt op 1);
  • personen met een jaarlijks bruto gezinsinkomen lager dan 16.965,47 euro, verhoogd met 3.140,77 euro per gezinslid dat niet de aanvrager is (inkomensgrenzen op 1 september 2013);
  • personen die in schuldbemiddeling zitten en die hun verwarmingsfactuur niet kunnen betalen;
  • personen die het OCMW begeleidt omdat ze de facturen voor gas en elektriciteit niet kunnen betalen;
  • eigenaars die hun woning verhuren via een SVK (sociaal verhuurkantoor) aan mensen uit deze doelgroep.

Meer info vind je hier: de Vlaamse energielening
.

 

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{