Groepsaankoop Fietsen Oost-Vlaanderen

In Vlaanderen woont 82 procent van de bevolking op minder dan 30 kilometer van zijn werk. Met een elektrische fiets zijn deze afstanden zeker overbrugbaar. Hoe meer mensen met de fiets gaan werken, hoe minder vervuiling en fileleed.

Elektrische fiets i Stock 886639184

Wat houdt de actie in?

Samensterker Oost-Vlaanderen werkt voor deze actie samen met Prestige. Zij hebben een aantrekkelijk aanbod uitgewerkt, met kortingen van gemiddeld 35%! Prestige werkt samen met Trianval en De Keiberg, twee organisaties actief binnen de sociale economie.
Indien je overtuigd bent van een fiets, kan je online onmiddellijk een bestelling plaatsen. Je bent natuurlijk ook welkom op één van onze demonstratiemomenten waar je fietsen kan testen. Hou zeker onze website in het oog voor de juiste data.

Enkel bestellingen via de website of via onze demodagen genieten van de samensterker-korting.

  • Gemiddeld 35% korting
  • Eigen hersteldienst (ook aan huis)
  • Breed aanbod

Producten

Interesse?

Schrijf u nu in en wij houden u op de hoogte. Naast elektrische en stadsfietsen, bieden we ook accessoires (helmen en fietszakken) aan.

Hoeveel kan ik besparen?

De kortingen variëren van 100 tot 1.200 euro!

Maar we hopen natuurlijk dat je besparingen daarna niet stoppen. Wie de fiets kan gebruiken om naar het werk te pendelen krijgt een fietsvergoeding van zijn werkgever. Zo kan je na enkele jaren het bedrag van je aankoop simpelweg terugverdienen.

Verder is elke verplaatsing met de fiets er natuurlijk een die je uitspaart met de auto. Zo bespaar je onder andere op brandstofkosten. En dan hebben we het nog niet gehad over de maatschappelijke meerwaarde van meer fietsers en minder auto's op de baan!

Kort na jouw inschrijving contacteert Prestige jou en wordt de bestelling nogverfijnd (maat én kleur). De levering volgt binnen de twee weken.De betaling gebeurt bij levering (cash of Bancontact).

Waarom een fiets kopen via samensterker?

Uitstekende Prijs-Kwaliteit

Met enorm scherpe prijzen en zonder in te boeten op de kwaliteit ben je zeker dat je waar krijgt voor je geld.

Vragen over deze actie? Contacteer ons!

Vul het onderstaande formulier in.

Andere acties