GROEPSAANKOOP FIETSEN 2018


SamenSterker Oost-Vlaanderen en Prestige Fietsen slaan voor deze groepsaankoop opnieuw de handen in elkaar.


Prestige behoort al meer dan 60 jaar tot één van de belangrijkste fietsfabrikanten van België. In samenwerking met enkele Oost-Vlaamse maatwerkbedrijven, produceren zij al jaren betrouwbare, kwaliteitsvolle fietsen.


In de selectie fietsen die wij u dit jaar voorstellen, vindt u verschillende types elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Nieuw dit jaar, is de selectie fietshelmen en -tassen.


Op alle geselecteerde modellen en accessoires, genieten SamenSterker-klanten exclusieve kortingen tussen 32% en 48% en dit tot en met 30 september 2018. Omwille van de exclusiviteit die Prestige Fietsen aan SamenSterker-klanten biedt, bent u altijd zeker van de laagste prijs.


Bovenop de mooie groepskortingen, wordt elke fiets bovendien kosteloos aan huis geleverd en geniet u van een gratis onderhoudsbeurt binnen zes maanden na ontvangst van uw fiets.


Ontdek snel de modellen, accessoires en voordelen in onze brochure.


Alle modellen zijn te bezichtigen en uit te testen bij Prestige Fietsen, Zuiderdijk 25 te 9230 Wetteren. Dit kan op volgende momenten:
- elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 uur tot 12 uur (donderdag gesloten);
- na afspraak.


Wij organiseren ook enkele demomomenten (lijst wordt nog aangevuld):
- Donderdag 31 mei van 8 uur tot 13 uur (Jaarmarkt, Eeklo)
- Zondag 16 september van 8 uur tot 17 uur (Autoloze Dag, Gent)
- Zaterdag 29 september van 9u tot 17u (Curieuzeneuzenrommelmarkt, Melle)


Om aanspraak te maken op het SamenSterker-voordeel dient u zich voor uw aankoop in te schrijven bij SamenSterker. Dit kan u heel eenvoudig doen door te klikken op 'inschrijven' (groene knop aan de rechterzijde), of door contact op te nemen met SamenSterker Oost-Vlaanderen.


SamenSterker Oost-Vlaanderen
Speldenstraat 1
9000 Gent
oost-vlaanderen@samensterker.be
0477 90 60 78

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{