Groepsaanbod Elektrische Wagens


WAT HOUDT HET AANBOD IN? 

  • 12,5% korting op de volledige factuurwaarde van de bestelling op het volledige ZOE-gamma.
  • € 1500 tussenkomst voor de installatie van een thuis-laadpunt.
  • Een Vlaamse premie van € 4000 voor wie zijn auto in 2017 inschrijft bij het DIV.* Bekijk goed de procedure en de voorwaarden. De premie zal in 2018 nog € 3000 bedragen. 

Het aanbod is geldig voor elke particulier die in de periode van 01/10/2017 tem. 31/12/2017 een Renault ZOE of Kangoo ZE bestelt. 

Dankzij dit aanbod is een Renault ZOE beschikbaar vanaf €15.469.

INTERESSE?

Schrijf je nu in voor een afspraak bij een concessiehouder! Klik rechts boven op inschrijven en geef dit aan in de vragenlijst. Een Renault-concessiehouder uit uw buurt contacteert u zo snel mogelijk telefonisch voor een afspraak. Zoals steeds is dit volledig vrijblijvend. 
Je kan ook extra informatie aanvragen. 

Je neemt maar een beslissing nadat je alle informatie hebt gekregen na een afspraak met een concessiehouder. Wie dan geïnteresseerd is in een aankoop, wordt ook begeleid in het aanvragen van de premie.*


WAAROM ORGANISEERT SamenSterker DIT GROEPSAANBOD? 

SamenSterker gelooft dat we volledig moeten inzetten op de transitie naar een CO2-arme samenleving. Mobiliteit speelt hier een cruciale rol in. Een elektrische wagen was lang geen echt alternatief voor een diesel- of benzinewagen. Het beperkte rijbereik bleef voor veel mensen onvoldoende en bovendien blijkt een elektrische wagen vaak heel wat duurder.

Daarom organiseert SamenSterker een groepsactie om nog dit jaar een elektrische wagen met groepskorting te kunnen aanbieden. De combinatie van de groepskorting en de Vlaamse premie maakt dat we voor een beperkte periode een elektrische wagen kunnen aanbieden aan een prijs die concurrentieel is met die van een vergelijkbare diesel- of bezinewagen. Hiervoor gingen we op zoek naar een elektrische wagen met een cataloguswaarde van minder dan €30.000. Na lange onderhandelingen kwam de Renault ZOE uit de bus. De ZOE is een 100% elektrische wagen voor het grote publiek met een reëel rijbereik tot 300 kilometer. 

Hier vind je alle informatie over de Renault ZOE.

* Wagen ingeschreven in 2017. Bekijk al de voorwaarden hier

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{