Groepsaanbod Condensatieketels


Groepsaanbod condensatieketels.

De energie wordt met dit type ketel gerecupereerd uit de rookgassen, die bij een traditionele verwarmingsketel ontsnappen via de schoorsteen. Het rendement van de condensatieketel ligt een pak hoger dan bij een traditionele ketel. Je kan dus heel wat besparen op je verwarmingskosten. 

Een gespecialiseerd bedrijf komt bij je thuis langs om de installatie te bekijken en beslist dan of de ketel vervangen kan worden. In bepaalde gevallen moet de verwarmingsinstallatie gedeeltelijk of volledig vervangen worden. Via SamenSterker ontvang je een offerte op maat. Pas dan beslis je of je de werken laat uitvoeren.
Gemiddelde prijs (vervangen oude en plaatsen nieuwe): tussen 2.500 en 4.000 euro , afhankelijk van je noden. 


6 redenen om je in te schrijven voor het groepsaanbod condensatieketels:


  • SamenSterker onderhandelde kortingen van 100 tot 275 euro op de brutoprijs van je toestel.
  • Je eerste onderhoudsbeurt ter waarde van 150 euro (excl. BTW), wettelijk verplicht na twee jaar, krijg je volledig gratis
  • SamenSterker koos de partner en de toestellen voor deze actie na grondig onderzoek. 
  • Je bespaart meteen op je volgende energiefactuur, zo verdient de investering zichzelf terug.
  • Inschrijven voor een offerte is vrijblijvend.
  • Onze lokale partner helpt je bij het aanvragen van de premies indien je er recht op hebt.


Hoe inschrijven?

Schrijf je in door op de groene knop rechts te klikken. Binnen de twee werkdagen zal je gecontacteerd worden door onze partner.* Vervolgens krijg je een plaatsbezoek en een vrijblijvende offerte. Tenzij anders overeengekomen garanderen we een uitvoering binnen de drie maanden.


Partners
De kwaliteitseisen voor deze actie werden opgesteld in samenwerking met Dialoog, een onafhankelijke vzw die informeert over duurzaam bouwen, verbouwen en wonen door vorming, advies en publicaties. We deden een oproep naar mogelijke uitvoerende partners en selecteerden een winnaar. Zo bent u zeker van een correcte prijs en een uitstekende kwaliteit. 

SamenSterker koos op basis van alle criteria (Prijs, kwaliteit, administratie,..) voor Buderus als partner voor deze actie.*In het kader van uw inschrijving geven wij uw contactgegevens door aan onze uitvoerende partner conform ons privacybeleid.  

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{