Groepsaankoop elektrische fietsen

In Vlaanderen woont 82 procent van de bevolking op minder dan 30 kilometer van zijn werk. Met een elektrische fiets zijn deze afstanden zeker overbrugbaar. Hoe meer mensen met de fiets gaan werken, hoe minder vervuiling en fileleed.

Elektrische fiets i Stock 886639184

Wat houdt de actie in?

Samensterker wil zoveel mogelijk mensen op de ( al dan niet elektrische) fiets krijgen. Zo proberen we de files en de vervuiling terug te dringen! We onderhandelden een top aanbod voor onze deelnemers. Bestellen kan via de webshop. De link ontvang je nadat je hier bent ingeschreven.

Alle fietsen zijn leverbaar binnen de 2 à 3 weken.
  • Tot €1000 korting
  • Gratis aan huis geleverd mét uitleg
  • Gratis eerste onderhoud na 3 maanden

Producten

Interesse?

Schrijf je hier in en krijg meteen de link naar de webshop in je mail. Daar kan je de gewenste fiets bestellen en betalen.

Hoeveel kan ik besparen?

De korting maximaal 800 euro.

Maar we hopen natuurlijk dat je besparingen daarna niet stoppen. Wie de fiets kan gebruiken om naar het werk te pendelen krijgt een fietsvergoeding van zijn werkgever. Zo kan je na enkele jaren het bedrag van je aankoop simpelweg terugverdienen.

Verder is elke verplaatsing met de fiets er natuurlijk een die je uitspaart met de auto. Zo bespaar je onder andere op brandstofkosten. En dan hebben we het nog niet gehad over de maatschappelijke meerwaarde van meer fietsers en minder auto's op de baan!


Voor deze actie is het niet zo dat we eerst een aantal bestellingen moeten verzamelen alvorens je aankoop kan doorgaan. We hebben vaste kortingen onderhandeld. Zo kan je simpelweg bestellen wanneer jij wil. Met vaste levertijden.

1 Bestelling
Je klikt op de knop 'inschrijven'. Je krijgt meteen een link naar de webshop waarna je online kan bestellen.

2 Betaling
Je betaalt de fiets meteen met Bancontact of kredietkaart.

3 Levering
Na betaling ontvangt je binnen het kwartier een bevestigingsmail met klantnummer en wachtwoord. Daarmee kan op ‘My Bizbike’ ingelogd worden om de bestelling op te volgen. De fiets zal nadien aan huis geleverd worden mét een woordje uitleg.

4 Na de koop
Ook toekomstige onderhouden of herstellingen kunnen via dit 'My Bizbike' geconsulteerd worden. Herstellingen gebeuren aan huis binnen de week na aanvraag. Indien dit uitzonderlijk toch niet lukt bieden we in afwachting een vervang-fiets aan.

Waarom kopen via samensterker?

Uitstekende Prijs-Kwaliteit

Met enorm scherpe prijzen en zonder in te boeten op de kwaliteit ben je zeker dat je waar krijgt voor je geld.


Veelgestelde vragen

Dit zijn de vooropgestelde garantietermijnen:

* 2 jaar garantie op elektrische onderdelen

* 7 jaar garantie op andere technische delen en levenslange garantie op het frame

Na drie maanden krijgt u een eerste gratis onderhoud. Hiervoor krijg je automatisch een uitnodiging. Nadien kan u steeds service aanvragen en beroep doen op een technieker. Een interventie bedraagt dan 49 euro inclusief werkhalfuur en verplaatsing maar exclusief onderdelen.

Service of onderhoud aanvragen doe je via 'My Bizbike'. Hiervoor krijg je een profiel bij je aankoop.
Herstellingen gebeuren aan huis binnen de week na aanvraag. Indien dit uitzonderlijk toch niet lukt bieden we in afwachting een vervang-fiets aan.

Heb je via samensterker een fiets aangekocht voor maart 2020?

Bij problemen kan je bellen naar 051/42 30 17.

* 7 op 7, 12 uur per dag telefonische bijstand

* herstellingen bij een lokaal herstelpunt of aan huis indien gewenst. De wachttijden voor een herstelling aan huis liggen altijd wat hoger.

U kan ook een aanvraag indienen via http://servicebike.be/nl/home/

Hou er rekening mee dat men u in drukke periodes niet binnen de twee weken kan bedienen. Neem in geval van hoogdringendheid steeds contact op met samensterker.

Neen, in principe is het net als een gewone fiets. Het is aangeraden om je elektrische fiets minimaal 1 maal per jaar een grondige onderhoudsbeurt te geven. Drie maanden na je aankoop krijg je alvast een eerste onderhoudsbeurt, helemaal gratis!

Neen. Jammer genoeg is testen momenteel onmogelijk.

Vragen over deze actie? Contacteer ons!

We staan steeds klaar voor al je vragen.

Andere acties