Droog brandhout


Met deze groepsaankoop wil SamenSterker gezinnen de kans geven om kwalitatief brandhout aan te kopen aan een voordelige prijs. We werken voor deze groepsaankoop samen met leverancier 'WOODENERGY' uit Lochristi.

De houtsoort is een mengeling van beuk, es en eik, gekliefd op 30-33 cm en handgestapeld in een houten container op pallet. Het hout is winddroog, dit wil zeggen stookklaar na 4 weken.

Deze actie is enkel geldig voor gezinnen in West-Vlaanderen en loopt van 3 oktober 2016 tot 15 maart 2017.

Woon je in een andere provincie? Klik hier.

PRIJS:

aankoop 1x2m³ : € 178,50 per container
aankoop 2x2m³ : € 176 per container
aankoop 3x2m³ : € 173,50 per container
Deze prijzen zijn steeds inclusief BTW en levering.

 

BESTELLEN*

Door in te schrjven verbind je je tot aankoop.

2m³ komt overeen met 3 stère
*: Als je één of meerdere containers wenst te bestellen, vul dan het formulier hiernaast in. De leverancier contacteert je zo snel mogelijk voor verdere afspraken.

 

DE HOUTKAR - COLLECTIEVE BESTELLINGEN:

Ken je nog mensen die brandhout willen bestellen dan is de  houtkar misschien iets voor jou! De houtkar is een initiatief van Woodenergy en SamenSterker West-Vlaanderen. Vanaf minimaal twee extra individuele bestellingen, aangebracht door jou als houtkarverantwoordelijke, in dezelfde straat, buurt, wijk of deelgemeente worden deze als één bestelling gezien en krijg je het laagste tarief van 173,50 euro.

Als verantwoordelijke schrijf je in eerste instantie jezelf in, maar je noteert het totaal aantal containers brandhout. De leverancier zal dan met jou contact opnemen om de praktische leveringsafspraken te maken. De betaling gebeurt steeds door de eindklant zelf, dus niet door de hoofdinschrijver.

Voor meer info, bel gerust naar het nummer: 050 47 18 80.

Onze leverancier draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Het hout komt uit duurzaam geëxploiteerde bossen welke onder toezicht staan van de overheid (België en Noord-Frankrijk), er wordt samengewerkt met Natuurpunt vzw, de gebruikte vrachtwagen heeft een zeer lage uitstoot.

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{