Dakisolatie


Dakisolatie is prioriteit nummer één als je centen wil besparen. Het kan dankzij SamenSterker Oost-Vlaanderen met een eenvoudig, voordelig en kwaliteitsvol pakket.
We regelen alle administratie en premie-aanvragen in jouw plaats, we bedingen een goede prijs en we garanderen een kwalitatieve uitvoering van de isolatiewerken.

We werken hiervoor samen met de Oost-Vlaamse energiesnoeiers. Na inschrijving wordt je gecontacteerd en volgt een plaatsbezoek. Via de energiesnoeiers ontvang je een offerte op maat (hierop moet steeds ook het logo van SamenSterker staan!). Dan beslis jij of je de offerte ondertekent.

Dankzij goede dakisolatie kun je op korte termijn genieten van financiële voordelen. Na een kleine 2 jaar is je investering terugverdiend en wordt er minder energie verbruikt. Vraag een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte aan via het formulier hiernaast.

Voor meer info, bel naar Wim Van Damme - 0498 26 62 13.

Terugverdientijd & premies


Gemiddelde terugverdientijd is tussen de 4 à 5 jaar. Klik hier voor een rekenvoorbeeld. Voor een berekening op basis van uw offerte: "Bereken mijn terugverdientijd en mijn premies".

Alle verdere gegevens hierover vind je op de website van EANDIS.


De Vlaamse energielening

Met de Vlaamse energielening kan je werken financieren waardoor je energie zal besparen in je woning. Je kan maximum 10.000 euro lenen. Dit bedrag moet terugbetaald worden over een periode van 5 jaar. De intrest bedraagt 0% of 2%.

Je kan een energielening aanvragen bij een Lokale Entiteit in je gemeente. Je kan dus enkel een lening aanvragen als er in je gemeente zo’n Lokale Entiteit is. Er zijn Lokale Entiteiten in de meeste maar niet in alle Vlaamse gemeenten. Of er een Lokale Entiteit is in jouw gemeente, kan je hier (pdf)  nagaan.

In principe bedraagt de intrest 2%. Voor bepaalde (kwetsbare) doelgroepen, is de lening renteloos. Dit wil zeggen dat de intrest 0% bedraagt. Het gaat om volgende doelgroepen:

  • personen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds (klevertje eindigt op 1);
  • personen met een jaarlijks bruto gezinsinkomen lager dan 16.965,47 euro, verhoogd met 3.140,77 euro per gezinslid dat niet de aanvrager is (inkomensgrenzen op 1 september 2013);
  • personen die in schuldbemiddeling zitten en die hun verwarmingsfactuur niet kunnen betalen;
  • personen die het OCMW begeleidt omdat ze de facturen voor gas en elektriciteit niet kunnen betalen;
  • eigenaars die hun woning verhuren via een SVK (sociaal verhuurkantoor) aan mensen uit deze doelgroep.

Meer info vind je hier: de Vlaamse energielening
.

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{