CONDENSATIEKETELS


Een condensatieketel is een moderne verwarmingsketel. De warmte wordt gerecupereerd uit de verbrandingsgassen. Daardoor ligt het rendement een stuk hoger dan bij een traditionele ketel, gemiddeld 20%! U bespaart dus 20% op uw energiefactuur en terzelfdertijd stoot u minder schadelijke stoffen uit.

Via SamenSterker kun je een plaatsbezoek aanvragen. Een gespecialiseerd bedrijf komt bij je thuis langs om de installatie te bekijken en beslist dan of de ketel vervangen kan worden. Je ontvangt een offerte op maat en pas dan beslis je of je de werken laat uitvoeren.

Klik hier voor een rekenvoorbeeld


!! ZOMER-actie !!

Wie vóór 21 juli ingaat op het aanbod van SamenSterker, geniet van een zomerkorting van 250 euro!


PARTNERS

Voor dit project doet SamenSterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt voor bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creëren voor mensen uit de kansengroepen. Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Wie wil, kan gebruik maken van een Vlaamse Energielening. Dit is een lening voor energiebesparende maatregelen met een lage rentevoet*, om de kost van je investering te spreiden.

* standaard 2%, voor lage inkomens is dit 0%

{