CONDENSATIE KETELS


SamenSterker organiseert een groepsactie condensatieketels.

Je kan vrijblijvend een plaatsbezoek aanvragen voor de plaatsing van een condensatieketel. Een condensatieketel is een moderne verwarmingsketel met hoog rendement. De energie wordt met dit type ketel gerecupereerd uit de rookgassen, die bij een traditionele verwarmingsketel ontsnappen via de schoorsteen. Het rendement van de condensatieketel ligt zo’n elf procent hoger dan bij een traditionele ketel.

Een gespecialiseerd bedrijf komt bij je thuis langs om de installatie te bekijken en beslist dan of de ketel vervangen kan worden. In bepaalde gevallen moet de verwarmingsinstallatie gedeeltelijk/volledig vervangen worden. Via SamenSterker ontvang je een offerte op maat. Pas dan beslis je of je de werken laat uitvoeren.
Gemiddelde prijs (vervangen oude en plaatsen nieuwe): tussen 2.500 en 5.000 euro.

SamenSterker staat u ook bij in het aanvragen van premies of leningen indien u hier recht op heeft. Voor meer informatie kan u terecht op onze FAQ-pagina. 

UITVOERENDE PARTNERS

Voor dit project doet SamenSterker zo vaak mogelijk een beroep op bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creëren voor mensen uit de kansen-groepen.
Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.


Opgelet: inschrijvingen die ons bereiken na 15 juli zullen pas na het einde van het bouwverlof behandeld worden. Dit betekent dat u pas vanaf 15 augustus zal gecontacteerd worden.


Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{