BUITENGEVELISOLATIE


Bij buitengevelisolatie wordt een houten regelwerk tegen de buitenmuur aangebracht waarin men de muurisolatie plaatst (indien mogelijk kunnen ook PIR panelen tegen de muur worden geplaatst via mechanische verankering en niet via een rooster, cfr. Cantilana systeem). Daarna wordt het geheel afgewerkt met crepi, steenstrips of lattage. Hierdoor wordt het warmteverlies in de woning beperkt. SamenSterker helpt je graag bij deze ingreep aan je woning.

Intekenen op ons aanbod voor buitengevelisolatie is vrijblijvend. Een gespecialiseerd bedrijf komt bij je thuis langs om je gevel te bekijken. Via SamenSterker ontvang je een offerte op maat. Pas dan beslis je of je de werken laat uitvoeren.

PARTNERS

Voor dit project doet SamenSterker een beroep op Impact vzw. Impact werkt voor bedrijven die duurzame en kwalitatieve tewerkstelling willen creƫren voor mensen uit de kansengroepen. Gelijke kansen, recht op arbeid, consumentenbescherming, duurzame ontwikkeling en sociale ecologie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Wie wil, kan ook gebruik maken van een Vlaamse Energielening. Dit is een lening voor energiebesparende maatregelen met een lage rentevoet*, om de kost van je investering te spreiden.

* standaard 2%, voor lage inkomens is dit 0%

Inschrijven Veel gestelde vragen Overzicht acties

Blijf op de hoogte van onze acties via de nieuwsbrief

{