Groepsaankoop Hartstarter (AED)

Jaarlijks krijgen zowat 10.000 mensen in België een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Amper 10% van de slachtoffers overleeft zo’n hartstilstand. Als iemand 112 belt of laat bellen, direct hartmassage geeft, en het slachtoffer zo snel mogelijk aan een hartstarter koppelt, kun je de overlevingskans met een factor 3 tot 4 verhogen!

Cardiaid open

Wat houdt de actie in?

Voor deze actie slaan we de handen in elkaar met HeartSaver vzw. HeartSaver zet zich in voor meer openbaar beschikbare hartstarters en wil het aantal in België verdubbelen. Daar willen we met SamenSterker graag ook toe bijdragen. We zorgen voor:

  • Korting van 20%
  • Kosteloos aan huis geleverd
  • Mogelijkheid tot opleiding "Reanimatie en Defribilatie"

Producten

Interesse?

Schrijf je dan meteen in voor deze actie! Wel eerst even inloggen of een account aanmaken bij SamenSterker.

Wat moet ik nog weten?

Het is cruciaal dat hartstarters goed onderhouden worden zodat ze altijd perfect in orde zijn, klaar voor gebruik bij een incident. Bij de aankoop van de CardiAid AED moet tevens een Full Omnium Service Contract worden afgesloten voor 6 jaar, waardoor tevens de garantie van de hartstarter tot 6 jaar wordt verlengd. CardiAid heeft één van de uitgebreidste AED onderhoudsprogramma’s in de markt. U betaalt “139 EUR + 6% BTW per jaar per AED” voor een Full Omnium, All-Inclusive AED Service Contract.

Naast de Dagelijkse, Maandelijkse en andere automatisch uitgevoerde tests van de AED, wordt U ook elke 3 maanden gecontacteerd om de status van uw apparaat te controleren en door te geven aan CardiAid Benelux. Elke twee jaar worden de batterij en de electrode pads on-site vervangen en worden er schoktesten uitgevoerd. Dit gebeurt ook na elke inzet van de hartstarter bij een reanimatie. Voor meer info over het CardiAid Full Omnium Servicecontract, surf naar https://www.cardiaid.nl/cardiaid/service-onderhoud/

1. Inschrijven

Je start je bestelling door je in te schrijven via deze webpagina. Je vult een korte vragenlijst in. We sturen vervolgens al je gegevens door naar Heart-Saver.

2. Betaling

Heart-Saver contacteert je vervolgens om je bestelling te finaliseren en je de betalingsgegevens over te maken.

3. Levering

Je toestel wordt kosteloos geleverd.

4. Na de koop

Heb je graag een opleiding alvorens je het toestel in gebruik neemt? Geef het aan tijdens je inschrijving en we geven je vraag door.

Waarom een AED aankopen via SamenSterker?

  • Samenwerking met een betrouwbare partner

We werken voor deze actie samen met HeartSaver, een vzw die als doel heeft het aantel AED-toestellen in ons land op korte termijn te verdubbelen.

  • Scherpe prijs voor uitstekende kwaliteit

Dankzij deze samenwerking en ons schaalvoordeel zijn we zeker van een uiterst kwalitatief aanbod tegen scherpe prijzen.

Vragen? Aarzel niet ons te contacteren.

Andere acties